vaihtaako vai ei ?

lainahöyhenissä

 

jeesatkaas hieman - nyt kaipaisin sitä vihjaamaani jelppiä koskien kiettiönpöydän mahdollista vaihtoa.

nykyinen ruokapöytämme on kyllä oikein kaunis ja toimiva huushollissamme, mutta mutta.. tahtoisin sen silti ehkä vaihtaa. pöytä hankittiin alkujaankin helkkarinmoisella kiireellä, eikä kotikaupungissamme valinnanvaraa ollut juuri nimeksikään.

olen jo hyväksynyt sen, että vanhan ja kuluneen puupöydän läytäminen tulee olemaan ikuisuusprojekti ja se on ihan fine - sattuu kohdalle jos on sattuakseen. tästä päästään seuraavaana listalla olevaan vaihtoehtoon, betoniin - ja nimenomaisesti tuohon alakuvan pöytään.

oma näkemykseni on, että raffi betonipöytä olisi kyllä huikea juuri meidän kyökkiin, mutta kahden pylväsjalan rajoittama jalkatilan puute askarruttaa. kuulisin mieluusti kokemuksianne tämän mallisesta pöydästä ja toki myös siitä, että kannattaako nykyistä tammipöytää ylipäätään vaihtaa.

siispä kumpsin kampsin: BETONI vai PUU? oman ääneni annan betonille. ehkä.

 

 

Kommentit

keke (Ei varmistettu)

Ehdottomasti PUU!!! Teidän keittiössä&kodissa ei ole mitään parannettavaa ;-) paitsi jos jotain vaihdat niin Se ihana talja-tilkku matto kelpais mulle!!!

Mä annan ääneni puulle. Onko tuo teidän nykyinen pöytä täyspuinen? Siitähän vois puusepällä käydä esim. kavennuttamassa jalkoja, jos jotain vaihtelua haluaa. :)

Mun silmä sanoo puu! Ihanan kaunista teillä! :)

Raissi
RetroPrinsessa

Puun kannalla ehdottomasti olen minäkin. Pehmentää valkoista tuon kaapin kanssa kivasti, ja tuo persoonallisuutta keittiöön

ss (Ei varmistettu) http://oui-moments.blogspot.fi

mielestäni ehdottomasti puinen pöytä! :) hyvää kannattaa odottaa ja tässä tapauksessa ei kannata tehdä toista hankintaa joka on "ehkä kiva ja vähän siihen suuntaan".

Nimiblogi

Kun teillä kerran jo on ihan nätti pöytä, jota katsellessa ei silmiin satu tai mitään, minäkin odottaisin sitä täydellisen osumista kohdalle. Kuvittele, miten harmittaa, kun se oikea osuu kohdalle juuri, kun olet investoinut johonkin kompromissiratkaisuun.

Maria/Dejiss (Ei varmistettu) http://dejiss.blogspot.com

ei ei ei !! puinen pöytäsi on ihana !
mutta, jos päädyt vaihtamaan laitahan sähköpostia, olisin kiinnostunut ostamaan puisen pöytäsi :) hihi.

-Maria

Huuugo (Ei varmistettu)

Puu, koska se on lämmin ja pehmeä! Vaikkakin betonipöytä on makia myös! Mutta, muokkaisin tuota teidän pöytää kyllä hieman eri väriseksi: hiominen+valkoinen mehiläisvaha pintaan, nii tulee vähän raffimpi ja avot.

Tua (Ei varmistettu)

Nykyinen puupöytä on ihana ja ajaton. Betonipöytä painaa varmaankin tonnin ja nuo isot pöydän jalat on vaan niin epäkäytännölliset. Ruokaillessa on mukava välillä vaikka heilutella jalkoja ja osuma betonijalkaan, auts!

Anne Malia (Ei varmistettu) http://muotimielessa.blogspot.fi/

Tuo puinen kyllä sopii erittäin hyvin, ei paineita vaihtaa. Mutta tietty rakastan betonisia juttuja ja minuakin kiehtoo betoni jossain muodossa keittiöömme. Kuitenkin tuo laittamasi kuvan betonipöytä on mielestäni vähän turhan massiivinen teidän köökkiin. Eli ehkä kokeilisin muunlaista betonivaihtoehtoa...metallijalat, raffit ja siihen betonikansi tms. Tai nykyinen pöytä maalattuna mustaksi ja siinä päällä 3 cm paksu betonitaso tms.

Mutta siis nykyinenkin pöytä on ihan täydellinen!

reader (Ei varmistettu)

Ei petonia. Vaikka muuten kävisi asuntoosi. tulee tilasta liian raskas.

manteli** (Ei varmistettu)

Entäpäs jos vaihdat tuohon teidän nykyiseen pöytään jalat? Teetätät vaikkapa metalliset, mustaksi maalatut? Nykyisen pöydän jalkojen poikittainen viilutus on todella hallitseva, joka korostaa pöydän laatikkomaisuutta. Kenties siis vain jalkojen vaihdolla saisitkin mieleisesi pöydän?

Sanph
Sanph

Ihan ehdottomasti puu. Tykkään itsekin paljon teollisesta ja betonisesta tyylistä, mutta väittäisin, että keittiöstänne puuttuisi kaikki lämpö, jos puupöydän sijalle laittaisi betonisen. Ja varsinkin jos pöytänne on täystamminen, kestää se myös aikaa loistavasti! Betonia nyt tuntuu olevan niin maan kauhiasti kaikkialla ja ruvennut jopa liukumaan pois trendien silmästä, niin väittäisin, että parin vuoden päästä pöytä ei näyttäisikään enää niin kivalta kuin nyt. Mielestäni tuo teidän kaappinne ja Eamesin tuolien jalat kaipaavat rinnalleen puista pöytää, puun värisenä. Teillä on niin ihana koti! :)

nippa (Ei varmistettu)

mitä kanssa-asuja on miltä?

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei,

ei liity tähän postaukseen, mutta mikä kokoa on Chanelin laukkusi? :)

smallthingselina (Ei varmistettu)

Täältä myös ääni ehdottomasti puulle. Betoni olisi ehkä erilainen ja säväyttävä vaihtoehto mutta ainakin tuollainen kuin kuvassa on, on aivan liian raskas. Ja jalkatilaa ei varmaan nimeksikään loppupeleissä. Betoni on kovin kolea ja kylmä, puu taasen lämmin ja kodikas.

Itse odottaisin, jos se täydellinen sitten joskus osuukin kohdalle. Sitä ennen nauttisin upeasta pöydästä!

Sofia - Style Plaza (Ei varmistettu) http://www.styleplaza.blogspot.fr/

Heippa Piret! Meiltä löytyy landelta tuo kyseinen betonipöytä (http://www.styleplaza.blogspot.fr/2013/08/paradise.html) siinä pienemmässä kossa ja ollaan oltu kovin tyytyytyväisiä. Huomattiin kylläkin, että se pinta ei sovellu ehkä kuitenkaan ruokailuun, sillä pinta imaisee kaiken, eli jos viinit kaatuu pöydälle niin siihen jää tumma läikkä mitä tuskin saa millään konstilla pois. Me päätettiinkin tilata lasilevy siihen pinnan päälle, jotta ei tarvitse liikaa varoa lasien kanssa yms.

Mutta kummatkin vaihtoehdot (puu tai betoni) sopii hyvin tuohon tilaan!

Counterform Distribution (Ei varmistettu)

Tervehdys,
Huomasin kommenttisi kun selailin betoni aiheisia blogeja. Jos ette ole vielä ehtineet tilata lasia pöytäänne niin betonipöytänne pitäisi käsitellä jolloin betonin huokoset sulkeutuisivat. Tämä tuote soveltuu siihen erinomaisesti: http://fi.zcounterform.fi/product/23/z-siacryl-14--pinnoite . Kun käsittelette tason tuolla 2-3 kertaa niin siihen ei imeydy mitään enää koskaan:) Vesipohjainen betonin käsittelyaine/ pinnoite. Ei jää betonin pintaan eikä muuta väriä. Sulkee betonin huokoset jolloin voi huoletta kaataa punaviinit tms. pöydälle. Testattu ja valmistettu juuri keittiötasoja varten USA:ssa.

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos kaikille lukuisista kommenteista - kylläpä te olette saaneet pyörrettyä pääni tuon pöydän suhteen. Oikeassa olette, että turhan raskas pöytä tuo betoninen olisi.

Etsinnät siis jatkuu ja rahat säästyy :D

Kiitos !

Elämäntapahaaveilija

Puupuupuu aivan ehdottomasti ! Tuosta kuluneesta puupöydästä tuli mieleen, oletko kokeillut anttilasta? Äitipuoli löysi sieltä täy-del-li-sen puupöydän tässä joku vuosi takaperin, ja ainakin nopealla vilkaisulla net-anttilaan näyttäisi siellä vieläkin joitain olevan. Tietenkin siinä jäisi pois käytettynä ostamisen fiilis, mutta ellei se ole pää asia niin ihan hyvä ehdokas voisi löytyä :)

Iprokerruuh (Ei varmistettu) http://iprokerruuhakinna.blogspot.fi/

Mä sanon c) marmori! Tämä Eero Saarisen tulppaani olisi upee! http://shard3.1stdibs.us.com/archivesE/1stdibs/041713/LostCity_LB_CC//1/...

Piret
lainahöyhenissä

marmoripöytä olisi kyllä hemmetin upea !! mutta pyöreään pöytään en kyllä tule vaihtamaan, koska tilaa on kuitenkin suurelle pöydälle. mutta oikeassa olet, marmori olisi täysi 10. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, onpa magee matto! Mistä se on hankittu? Ja hieno kämppä muutenkin!

Kommentoi