vaihtaako vai ei ?

dsc_0150-002.jpg

dsc_0129-003.jpg

 

jeesatkaas hieman – nyt kaipaisin sitä vihjaamaani jelppiä koskien kiettiönpöydän mahdollista vaihtoa.

nykyinen ruokapöytämme on kyllä oikein kaunis ja toimiva huushollissamme, mutta mutta.. tahtoisin sen silti ehkä vaihtaa. pöytä hankittiin alkujaankin helkkarinmoisella kiireellä, eikä kotikaupungissamme valinnanvaraa ollut juuri nimeksikään.

olen jo hyväksynyt sen, että vanhan ja kuluneen puupöydän läytäminen tulee olemaan ikuisuusprojekti ja se on ihan fine – sattuu kohdalle jos on sattuakseen. tästä päästään seuraavaana listalla olevaan vaihtoehtoon, betoniin – ja nimenomaisesti tuohon alakuvan pöytään.

oma näkemykseni on, että raffi betonipöytä olisi kyllä huikea juuri meidän kyökkiin, mutta kahden pylväsjalan rajoittama jalkatilan puute askarruttaa. kuulisin mieluusti kokemuksianne tämän mallisesta pöydästä ja toki myös siitä, että kannattaako nykyistä tammipöytää ylipäätään vaihtaa.

siispä kumpsin kampsin: BETONI vai PUU? oman ääneni annan betonille. ehkä.

 

LS-katalog-house-2012_13.pdf - Mozilla Firefox 14.11.2013 103746.jpg

 

muoti trendit sisustus
Kommentit (23)
  1. Hei, onpa magee matto! Mistä se on hankittu? Ja hieno kämppä muutenkin!

  2. Mä sanon c) marmori! Tämä Eero Saarisen tulppaani olisi upee! http://shard3.1stdibs.us.com/archivesE/1stdibs/041713/LostCity_LB_CC//1/x.jpg

    1. marmoripöytä olisi kyllä hemmetin upea !! mutta pyöreään pöytään en kyllä tule vaihtamaan, koska tilaa on kuitenkin suurelle pöydälle. mutta oikeassa olet, marmori olisi täysi 10. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *