valohoitoa pakkaseen

IMG_5922.JPG

IMG_6185.JPG

 

luulin ottaneeni kovastikin kuvia vuodenvaihteen lomamatkallani – olin väärässä. kameralle tallentuneita lomakuvia ei ole juuri nimeksikään, mikä toisaalta kertoo siitä, että olen oikeasti ollut lomalla. 

Keski-Suomessa on toista viikkoa pakkanen vihmonut pitkälle yli kahdenkymmenen, tänään jopa -32C asteessa. vaikka kylmän ja lumisen talven ystävä olenkin, saisi nämä kelit jo hivenen hellittää. olisi mahtava pystyä välillä pukeutumaan muuhunkin kuin kalsareihin ja toppahousuihin. 

kipakkaa viikonloppua xx

 

IMG_6813.JPG

IMG_5469.JPG

IMG_5574.JPG

IMG_5470.JPG

IMG_5578.JPG

muoti trendit
Kommentit (2)
  1. ooh ihania kuvia, etenkin sinä mustavalkoisena Brigitte Bardot’na! mä seuraan sua snapissa ja vilautit sitä ihanaa ruotsalaista sulkatakkia, niin osaatko sanoa siitä kokoluokituksesta mitään? onks se tosi niukkaa? sellainen väljähkö olis kiva niin mietin L kokoa. oon siis noin 38. thanks in advance!

    1. takki on aika niukkaa mallia, itse tilasin S-koon ja mietin pitkään että täytyisikö vaihtaa M kokoon. nyt yhden illan takkia käytettyäni, olen ihan tykästynyt myös tuohon pienempään. takkia on saatavana myös pidempää mallia, omani on tuo ”classic” 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *