väriä kaamokseen

IMG_9840.JPG

 

olisipa paahteinen kesä, ystäväni riemunkirjava kimono ja kuulerissa kylmää rieslingiä. 

vaan ei ole. 

on valoton väliviikko eikä kukaan vastaa kiireisen* talonrakentajan yhteydenottopyyntöihin, keittiöfirmojen tarjonta ei miellytä, ja muutenkin kirii hermoa. 

onneksi ihan kohta vaihtuu vuosi ja mieli kevenee. pyristellään vielä tovi niin jo helpottaa. 

kivoja vuoden 2016 rippeitä tyypit!!

Tiiu Piret xx

(*= not really..) 

 

Kommentit (2)
 1. Tuttua tuo, ettei (Jyväskylän) keittiöfirmoista löydy mieleistä. Meidän keittiöremontissa päädyttiin siihen, että koko keittiö koostui palasista sieltä ja täältä ja esim. viilutetut ovet tilasimme ”puolivalmiina” mitallistettuina levyinä. Näin sain juuri haluamani viimeistelyn ja ulkonäön oville (esim. nykyään aitoviilutetut ovet ovat usein viilutettu vaakaan, eikä pystysuuntaan, joka oli minulle ehdottoman tärkeää ja lisäksi teollisissa ovissa lakkaus on niin muovinen, että se on melkein sama onko alla melamiini vai aitoviilu. Työtä oli tietenkin enemmän kuin valmiissa keittiöfirmojen ovissa, mutta lopputulos on uniikki, kaunis ja juuri sellainen kuin halusin (lisäksi, vaikka ovet oli mittatilattu, ei hinta ollut kallis). Jos rakennusprojektinne on vailla viilutettuja ovia/levyjä, minulla on kokemusta firmasta, jota voin suositella lämpimästi.

  1. Voi luit ajatukseni – kuulisin todella mielelläni käyttämästänne firmasta lisää. Laittaisitko minulle mailia lainahoyhenissa@windowslive.com

   Tämä kävi itselläkin mielessä että jollei nyt suoraan puusepän puoleen käännytä, niin pitänee jostain tilata rungot valmiina ja teettää mahdollisesti ovet. Eli todellakin viestisi osui nyt naulan kantaan. 

    

    

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *