viehättävä puristemarmori

IMG_9099.jpg

 

työpaikkani vintiltä löytynyt pölyinen laatta paljastui varsinaiseksi aarteeksi ja suureksi inspiraation lähteeksi. aikoinaan työpaikan keittiöön kaavailtu puristemarmorinen (termi ei välttämättä ole oikea) mallilaatta ihastutti siinä määrin, että olen hahmotellut nyt vastaavaa laattaa lattiamateriaaliksi spa-kylpyhuoneseen, vaatehuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen – yhtä tilaa kun kaikki käytännössä ovat. 

asiaa selvitettyäni oikeampi termi kyseiselle laattatyypille taitaa olla Ceppo Di Gres tai Terrazzo, varmaksi en pysty sanomaan. laatassa kuitenkin näkyy eläväpintaista kiveä eri muodoissa vaalealla pohjalla. kalliomaisemaan rakentuvaan taloomme, tämä voisi olla oikein perusteltu materiaalivalinta.

vielä kun löytyisi täydellisen sävyinen laatta. tämän ikivanhan mallilaatan alkuperää kun ei enää valitettavasti millään saa selville. 

 

koti sisustus
Kommentit (2)
  1. Moikka! Upea laatta, niin herkkä ja ”moniulotteinen”. Asiasta kukkaruukkuun, osaisitko suositella jyväskylästä hyvää kampaajaa? Havittelen luonnollista vaaleaa raidoitusta ja oma luottokampaaja asuu liian kaukana. Kiitos jo etukäteen!

    1. Eikö vain!! Nyt vaan enää täytyisi löytää vastaava tuote jostain 🙂 

      Hei suosittelen ehdottomasti Salea Napsissa, ja Ilkkaa Velvetissä. Molemmat todella taitavia vaalean hiuksen kanss.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *