viikonloppu kuvissa

Lightroom9-001.jpg

 

influenssa selätetty, ja olen viimein herännyt tähän vuoteen! hieman toki vielä vajaavoimaisena, mutta ainakin sängystä on ponnistettu jo pystyasentoon. seuraavassa pikakelaus viikonlopun kohokohtiin – ja samalla siis koko alkuvuoden. 

1 // uusi vuosi – sama väistämättä vanheneva minä –  mutta uusi tukka! mitta ei ole tainut olla näin napakka sitten lapsuuden. pidän kovasti. 

2 // viimein lunta. viruin vuodenvaihteen kauniit pakkaskelit vällyissä, joten pienetkin kinokset lauantaikävelyllä aiheuttivat vahvasti euforisen tilan. 

3 // kotimme alkaa olemaan jo lähes kokonaan huonekaluista tyhjennetty, vaikka muuttoon on vielä kaksi viikkoa. jättimäinen antiikkikaappi saatiin sekin eilen ehjänä asunnosta ulos, ja peräkärrykyydillä vuosisäilytykseen vanhempien luokse. 

4 //  olen täydellisen epäonnistunut Piileoideni kanssa – yksi toisensa jälkeen pikkupiileat vain mustuivat pois lehti kerrallaan. tämä ei mikään varsinainen kohokohta ole, mutta kehityksen paikka sitäkin enemmän. lisätään tämän vuoden tavoitteisiin ”pidetään Piileat hengissä”- tsemppi. 

muoti trendit
Kommentit (1)
  1. Hei! Nyt on pakko kysyä, missä ja kenellä käyt kampaajalla? Upeat hiukset! Mielenkiinnolla seurailen rakennusprojektianne, meille tulossa myös pulpettikattoinen ihana uusi koti. Kiitos kivasta ja persoonallisesta blogista, tykkään napakasta kirjoitustyylistäsi, monesti vähemmän onkin enemmän, ja kauniit kuvat puhuvat puolestaan 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *