vitivalkoista

oo3.jpg

 

raikas valkoinen on nyt erityisesti mielessä.

Pinterestistä poimitut inspiraatioasut ovat aivan käsittämättömän kauniita molemmat – ja jotenkin käsittämättömän huolettoman oloisia.  todellisuudessa, viimeistään työpaikalle päästyä, on valkoisen paidan rintamuksessa vähintään roiskeita pakastevadelmista tai seisaaltaan juodun aamukahvin jämät. illuusio huolettomasta ja käytännöllisestä valkoisesta kiehtoo ehkä juuri tästä syystä niin kovasti. tälläkin hetkellä kaapissa roikkuu kaksi tuliterää vitivalkoista liehuhihapaitaa, joiden käyttöönottoa lykkään vaistomaisesti jokainen aamu tuonnemaksi.

hieman huolettomampaa valkoista edustaa henkäyksen kepeä sormus, kvartsikorvikset ja Pholcin moderni kattokruunu. sen sijaan luonnonvalkoisella kankaalla verhoiltu nojatuoli saa taas aikaiseksi hieman skeptisiä ajatuksia puhtaanapidosta.

ahh läpeensä kauniita silti kaikki. 

Kommentit (2)
 1. Mulla on ollut jo monta vuotta valkoinen sohva. Koirakin kun on valkoinen, niin irtokarvat ei näy 😀 

  Ei vaan, on kyllä toimiva ratkaisu pienessä asunnossa, ei näytä niin isolta klohmolta. Sohvassa on pestävät päälliset ja yleensä vielä kuorrutuksena muutama valkoinen ja beige viltti. Jotenkin kun sitä valkoista ei pelkää, sen kanssa on helppo elää. Käytän myös usein valkoisia paitoja ja vaaleita neuletakkeja. 

  Mutta olen siis toki läikyttänyt sohvalleni niin punaviiniä kuin kahviakin. Nopea reagointi ja hyvät pesuaineet, niin ei tarvitse elää pelon kanssa. Toi tuoli on i-ha-na. 

  1. Sinulla on siis ideaali tilanne, kun koira ja sohva sävy sävyyn. Meillä Chloen vaaleat karvat näkyvät mustalta nahkasohvalta karmealla tavalla 🙂 

   Kiitos rohkaisusta, ehkä minäkin reipastun ja vain otan valkean osaksi elämää. 

    

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *