vuoden ensimmäinen

IMG_6634.jpg

 

hyvää vuoden ensimmäistä maanantaita.  

ainakin kahvin saralla, tämä vuosi on jo nyt edeltäjäänsä parempi.  joululahjaksi puolisolta saatu Chemexin kahvinkeitin, tai kahvikarahvi, lunasti jo ensimmäisellä kupillisella kaikki odotukset. hyvä niin – olin jo ennättänyt pistää henkilöauton kokoisen yhdistelmäkeittimemme kiertoon. 

olen viime päivinä myynyt ja lahjoittanut pois lähes kaiken, mille ei muuttokuormassa ole sijaa, ja luopuminen tuntuu mahtavalta.

nyt uuden talon säilytystiloja suunniteltaessa väkisinkin hiipii mieleen kysymys, entä jos sitä kamaa ei olisikaan niin järjettömästi!? miksi omistaa viittä kattilaa, kun liedelle mahtuu kerrallaan vain neljä – ja tällaista neljän kattilan sumaa ei ainakaan omalle liedelleni ole koskaan osunut. tähän ajatukseen ajattelin tänä vuonna tuudittautua enemmältikin. 

tänä vuonna vähemmän on sopivasti,  ja se kuulostaa korvaani ihanalta. 

 

ps. vuosi 2017 toi tullessaan myös influenssan, mitä parhaillaan sängyn pohjalla poden. Chloe raasu ei ymmärrä miksi mutsi vaan makaa, eikä tassulla tökkimisistä huolimatta oikeastaan edes liiku. 

 

IMG_6635.jpg

IMG_6633.jpg

IMG_6641.jpg

IMG_6637.jpg

IMG_6638.jpg

 

koti sisustus
Kommentit (2)
  1. Kiitos 🙂 Muokkaan kuvani Lightroomilla ja VSCOcamilla. Filtterin valitsen yleensä kuvan perusteella, ja käytän hyvin vähäisillä tehoilla 🙂 

  2. Mä oon nyt jo jonkin aikaa ihastellu sun kuvia ja aivan pakko kysyä millä muokkaat ne? Ja käytätkö jotain tiettyä filtteriä yms 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *