wayfarer Max

DSC06908.JPG

kuva-124.JPG

 

uudet aurinkolasit on tietyllä tapaa varma kesän merkki. tällä kertaa en tosin ollut aikeissa edes ostaa aseja, kunnes nämä Wayfarerin Maxit osuivat kohdalle – olin lasikaupassa mukana ainoastaan makutuomarina. ja seurana. 

en ollut ennen tätä ennen edes tietoinen tämänkaltaisen wayfarerien ja clubmasterien risteytyksen olemassaolosta. kultainen linssikehys on yliveto ja muutonkin lasit istuvat nenälle upeasti. 

alimmassa kuvassa lisää aurinkolasimuotia – viimeisellä tankkausstopilla ennen kotiin lentoa osuimme samalle huoltoasemalle taisteluharjoituksiin suunnanneen satapäisen Italian armeijan (!!) ja poliisivoimien (!!) univormulauman kanssa..

translation// new Ray Ban shades. love xx

Kommentit (7)
  1. Ihanat lasit!! Mistä ostit ne?

    1. Lasit on Italiasta ostetut ja asiaa selviteltyäni tuota mallia ei ilmeisesti enää valmisteta 🙁 Ostin ne erittäin pienestä ja syrjäisestä liikkeestä jossa lasit seisoneet varmaan montamonta vuotta

      Ebaysta löytyy muutamia kylläkin 😉 

  2. Vau! Täysin samanlaiset kuin omani, jotka ovat peräisin kultaisen ysärin alusta! Harmi vain, että ovat tulleet takaisin (?) tuotantoon enkä ole enää niin uniikki laseineni. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *