work in progress

IMG_3638-001.JPG

 

viikonlopun piti kuluman blogijuttuja kuvaillen, mutta tämän sijaan päädyin mylläämään koko huushollin ympäri. koko eilisen torppa oli kuin muuttoporukan jäljiltä, joka on leväperäisesti sullonut tavarat ympäri asuntoa. 

tänä aamuna tilanne oli hivenen parempi.  ylimääräinen roina on siistitty pois ja vanha klaffilipasto odottaa riisuttuna uloskantoa uuden tieltä. myös tauluhyllyt on ruksittu pois seiniltä jo valmiiksi. 

olemme juuri paraikaa matkalla Espooseen noutamaan uutta kaappia, joten sain oivan tilaisuuden tulla rustaamaan tännekin hieman kuulumisia. palataan pian normaaliin päiväjärjestykseen – nyt olen aivan liian hulluna sisustamaan keskittyäkseni mihinkään muuhun. 

aurinkoista sunnuntaita!

koti sisustus
Kommentit (2)
  1. Liina / Villa Ilona
    10.4.2016, 07:29

    Sun koti on aina niin ihana, myllättynäkin! Uusi kaappi on varmasti ihan täydellinen, vaikka tykkäsin tuosta klaffilipastostakin tosi paljon. 🙂

    1. Voi kiitos kovasti! Harmittaa luopua klaffista kun on huonekaluna todella kaunis – tila vaan mielestäni on aina huutanut suurempaa kaappia, jotta huonekorkeus pääsee oikeuksiinsa 🙂 

      ja on uusi kaappikin aika ihana 😀 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *