worth sharing

kuva(396)-001.JPG

kuva(384).JPG

kuva(394)-001.JPG

kuva(395).JPG

 

voi tätä naisena olon vaikeutta.

olen törmännyt huomattavaan ongelmaan koskien huomista Aussie Blog Awards gaalaa – ongelmaan, jota ei voi ymmärtää muu kuin asian vakavuuden tajuava kanssanainen.

tässä se tulee:

huominen gaalamekkoni on uhmaavan avonainen selkäpuolelta. tästä syystä olen nyt jo viikon verran pitänyt rintaliivi tryoutteja (!). enkä suinkaan mekon kanssa puettavia liivejä löytääkseni, vaan sellaisten liivien, joita voisin käyttää gaalaa edeltävän päivän ylläni sillä seuraamuksella, että selkäni olisi painaumavapaa kaikista liivien olkaimien ym. aiheuttamista ihopainaumista ilta viiden aikaan perjantaina kun mekkoon olisi tarkoitus sujahtaa.

tänään viimeisenä oljenkortena on Niken erittäin epänapakat ja lähes saumattomat sporttibraat, joiden varaan olen nyt ladannut kaikki toivoni.  aiemmat testiyksilöt ovat aiheuttaneet, noh, niitä painaumia.

että sanonpa vaan. olen aika iloinen että tajusin tämän ongelman viikko sitten.

kuvat eivät varsinaisesti liity tapaukseen, mutta tuumailin että pelkkä teksti olisi kovin puista postattavaa.

translation// weird speech about bras.

Kommentit (2)
  1. Anteeksi, mutta mistä nämä mahtavat karkit on saatu?

  2. Gina Tricotissa on sellaisia pitsisiä toppimaisia ”rintsikoita” myynnissä. Ne ei tue oikein lainkaan, mitä nyt vähän hillitsee heilumista, eli on supermukavat, eikä jätä lainkaan painaumia ainakaan itselleni 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *