Kaasokauneutta

Vierastan ajatusta, että kaasojen kuuluisi olla identtisiä kopioita toisistaan ja sonnustautua morsiamen määräämiin samanlaisiin mekkoihin. Eihän sama leikkaus, väri ja tyyli voi yhdessä paketissa voi millään miellyttää jokaista! Minulle oli tosi tärkeää, että kaikki kaasoni viihtyisivät asuissaan. Sanoin heti tytöille, että he saisivat olla omia itsejään ja valita juuri sellaiset mekot kuin haluavat. Oltiin tyylin suhteen ihan samoilla linjoilla, jotain murretun sävyistä, hempeää vaaleaa, ja pitkiä kauniisti laskeutuvia helmoja. 

Ja tässä lopputulos. <3 Yhteneväisyyttä löytyi vielä yksityiskohdista, sillä kaikkien kampauksiin sujautettiin persikkainen neilikka (samanlainen kuin hääkimpussani), ja tytöt saivat ranteisiinsa Snö of Swedenin ohuet helmikorut.

dsc_3910.jpg

Kuva: Jan Sundman

Sen lisäksi että nuo mimmit näyttivät tyrmääviltä, he olivat ihan parhaat kaasot mitä kuvitella saattaa. He olivat aivan korvaamattomana apuna kaikissa häävalmisteluiden vaiheissa, kukin omalla tavallaan (niin ja järjestivät aivan mielettömän upeat polttaritkin!), ja hääpäivänä he olivat todella suurena tukena minulle. Tytöt (ja bestmanit) huolehtivat kaikesta hääjuhlassa ohjelmista ja aikatauluista karkkibuffettiin, eikä meidän tarvinnut kuin nauttia vaan päivästä.

Mun tytöt tekivät sen kyllä loppuun asti tyylillä. 😉 Olen kyllä niin kiitollinen rakkaille ystävilleni kaikesta etten sanoiksi osaa pukea! 

Kommentit (20)
 1. S @ Ladies Who Brunch
  18.10.2013, 06:48

  Onpa kaasoilla kauniit mekot! Juuri samaa sävyä/tyyliä metsästän sisareni häihin. Osaisitko vinkata mistä mekot (erit. oikeanpuoleinen) ovat löytyneet?

  P.S. Kävikö pahasti -projekti on todella tarpeellinen ja ajatuksia herättävä, mahtava idea!

  1. Niin minustakin, he olivat kyllä niiiin upeita! <3 Ja ilman muuta autan mielelläni mekkoetsinnässä, tuo oikean puoleinen (eli tuo hieman roosaan/lilaan taittava) on H&M:ltä, muut on tilattu Nellystä. Tsemppiä mekkometsästykseen! 

   Ihanaa kuulla että sinäkin tuet kampanjan sanomaa <3

  1. Voi kiitos paljon! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *