Käsilaukku nurin

Nyt minäkin pääsin tarttumaan Papylin haasteeseen avata käsilaukkuni täällä blogissa! Eilen olikin pieniä teknisiä ongelmia, mutta kiitos miehen työtietokoneen laturin yhteensopivuuden, nekin on nyt selätetty. Joten ei muuta kuin laukku auki!

kesakuu13_001.jpg

Tällaista materiaa minä siis kannan mukanani. Arskat, vesipullo, allergialääkkeitä kaiken varalta, huulirasva, (maailman ihanin) Bare Mineralsin huulikiilto, kännykkä, avaimia, lompakko ja hyvin epäglamouristi koirankakkapussi. Vielä viikko sitten laukussani kulki aina järkälemäinen kalenterini ja penaali, mutta ah, loma tiputti ne pois kyydistä. 

Tärkemmät on tietysti nuo avaimet, kännykkä ja kukkaro (oikeastaan tuossa järjestyksessäkin), mutta jos huomaan unohtaneeni huulirasvani johonkin, huuleni kuivuvat välittömästi. Se tunne on pahempi kuin jano, huulia kiristää ja oikein tunnen kun ne kohta halkeilevat, ja menen sitten vaikka lähimmältlä huoltsikalta etsimään uuden huulirasvan. Tai jos edes huoltsikkaa ei ole lähettyvillä, etsin jostain vaikka kosteusrasvaa. 😀 Enkä edes rasvaa huuliani mitenkään maanisesti, mutta tieto siitä etten pysty sitä tekemään ajaa minut hulluksi. 😀 Niin ja yleensä laukustani löytyy myös purkkaa, mutta ne pussit katoavat aina jotenkin kummallisesti ”autopurkaksi”.

Lisäksi kannan hävettävän paljon roskaa mukanani: parkkilappujen kantoja, kuitteja, kauppalappuja, joita siivoan surkean harvoin. Mieheni valittaakin minulle aina jos yrittää etsiä jotain laukustani, että onko nämä kaikki ihan välttämättömiä ja että laukkuni on kuin musta aukko(?).

Niin kuin Papylikin, listasin tähän vain niitä minun juttujani. Totta kai mukanani kulkee myös tavaraa pojallekin. Minä tein viime kesänä vauvakuplassani oikein perusteellisen hoitolaukkupostauksen, ja seurasin silloin tosi tarkkaan että minulla oli NE KAIKKI tavarat aina mukana! Olihan se varmasti pikkuvauvan kanssa kätevää olla varautunut kaikkeen, mutta en tiedä miksi tuo postaus nyt jotenkin hymyilyttää. <3 Nykyään laukusta löytyy pari vaippaa, ja ehkä myös varavaatteet ja kosteuspyyhkeitä joskus. Huh, ”isomman” lapsen kanssa on kyllä niin paljon helpompaa lähteä ja kulkea!

Kiitos Papyli haasteesta, tätä oli oikeastaan aika hauskaa kirjoittaa! 🙂 Mitä teidän muiden laukuista löytyy?

Heitä haasteen eteenpäin Ella F:lle, Tyynelle, Phocahispidalle ja Evikselle, kumotkaahan laukkunne! 😉 

Kommentit (4)
  1. Kiitos haastamisesta, sain sen ansioista jopa aikaiseksi tehtyä tämän postauksen:

    http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/mita-punahilkalla-on-pussissaan/

  2. Kiitos haasteesta, koitan tarttua siihen pikimmiten! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *