Ministylistini mun

Lentoaskeleita

Nannannaa heitti minua tosi hauskalla blogihaasteella. Koska äidit ja isät valitsevat huomattavan usein lastensa vaatteet, niin tällä kertaa lapsi saakin stailata äidin (ja miksei isänkin)! Meillä jouduttiin kyllä tekemään sellainen kompromissisovitus, että poika saa valita vaatteet, mutta sellaiset jotka mahtuvat tämän mahan kanssa päälleni. Pojan harmiksi tämä karsi heti monta mekkoa pois, hänen mielestään olisi ollut kivaa jos minulla olisi ollut mekko. Vaatteet poitsu valkkasi edellispäivänä illalla, kuvat napsin eilen sitten itse vähän valolle suotuisampaan aikaan.

(paitsi ettei valosta näköjään ollut mitään hyötyä, kun tämä selfiepuoli on kuvaajalla tällaista pikselimössötasoa! :D )

Kun vain pääaukosta päälleni mahtuvat juhlamekot oli torpattu, päätyi poika huokaisten Vilan harmaaseen neulepaitaan. Sen hän tahtoi kuitenkin asustaa vähän hippihenkisellä neuleliivillä, koska siinä on hauskat tupsut. Korviini hän valitsi roikkuvat rihkamakilluttimet, joita en ole käyttänyt vuosiin, mutta kun toinen niin tohkeissaan kysyi "onko nämä susta ihanat", niin ihanathan ne on. <3

Housuja en voinut valitettavasti antaa pojan valita, sillä minulle mahtuvat ainoastaan äitiyslegginssit. Ihan oikeesti, miten tämä vatsa voi muka enää kasvaa tästä? 

 

Vaihtoehdoksi pitsiliiville poikani vinkkasi korallin värisen jakun, koska se on hienon värinen. 

Suuret kiitokset pienelle assistentilleni, täytyy laittaa nämä vinkit korvan taa. <3

 

Minä puolestani haastan mukaan Emmin, LauraEmin, phocahispidan ja Ella F:n ja toki toivon, että mahdollisimman moni muukin päästäisi ministylistit valloilleen!

Kommentit

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Hihii, ihania vaatteita! :D Kyllä ministylistit tietää. Ja mäkin toivon, että mahd. moni tarttuu tähän, näitä on tosi hauska seurata. Vitsi, mä oikein ootan, että mitä neronleimauksia tää haaste vielä voisi saada aikaan. :D

Elina U.
Lentoaskeleita

Mäkin toivon, että mahdollisimman moni toteuttaa tämän, on nimittäin sen verran hauska homma! :) Ja hauskaa oli myös toteuttaessa! 

Ella F.
Siperian Ella

Oi, kiitos haasteesta! Tämä pitää ottaa vakavasti ;)

Elina U.
Lentoaskeleita

Ehdottomasti!

phocahispida

Mekin tehdään kunhan kotiudutaan!

Elina U.
Lentoaskeleita

Jee, odottelen innoissani! 

Elina U.
Lentoaskeleita

Jes, menen heti katsomaan! :)

Kommentoi