Ministylistini mun

Nannannaa heitti minua tosi hauskalla blogihaasteella. Koska äidit ja isät valitsevat huomattavan usein lastensa vaatteet, niin tällä kertaa lapsi saakin stailata äidin (ja miksei isänkin)! Meillä jouduttiin kyllä tekemään sellainen kompromissisovitus, että poika saa valita vaatteet, mutta sellaiset jotka mahtuvat tämän mahan kanssa päälleni. Pojan harmiksi tämä karsi heti monta mekkoa pois, hänen mielestään olisi ollut kivaa jos minulla olisi ollut mekko. Vaatteet poitsu valkkasi edellispäivänä illalla, kuvat napsin eilen sitten itse vähän valolle suotuisampaan aikaan.

img_8406.jpg

(paitsi ettei valosta näköjään ollut mitään hyötyä, kun tämä selfiepuoli on kuvaajalla tällaista pikselimössötasoa! 😀 )

Kun vain pääaukosta päälleni mahtuvat juhlamekot oli torpattu, päätyi poika huokaisten Vilan harmaaseen neulepaitaan. Sen hän tahtoi kuitenkin asustaa vähän hippihenkisellä neuleliivillä, koska siinä on hauskat tupsut. Korviini hän valitsi roikkuvat rihkamakilluttimet, joita en ole käyttänyt vuosiin, mutta kun toinen niin tohkeissaan kysyi ”onko nämä susta ihanat”, niin ihanathan ne on. <3

img_8407.jpg

Housuja en voinut valitettavasti antaa pojan valita, sillä minulle mahtuvat ainoastaan äitiyslegginssit. Ihan oikeesti, miten tämä vatsa voi muka enää kasvaa tästä? 

 

img_8409.jpg

Vaihtoehdoksi pitsiliiville poikani vinkkasi korallin värisen jakun, koska se on hienon värinen. 

Suuret kiitokset pienelle assistentilleni, täytyy laittaa nämä vinkit korvan taa. <3

 

Minä puolestani haastan mukaan Emmin, LauraEmin, phocahispidan ja Ella F:n ja toki toivon, että mahdollisimman moni muukin päästäisi ministylistit valloilleen!

muoti trendit lasten-tyyli
Kommentit (9)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *