Se tunne – osa 2

Viime aikoina päiviini on mahtunut jälleen paljon niitä tunteita. Kokosin ne jälleen listaksi.

… kun minulta kysytään, vieläkö Suomessa puhutaan ranskaa. 

… kun tuuli nostaa hameeni korviin laiturilla kalastajien keskellä ja yritän päättää alle sekunnissa, kummalta puolelta yritän kiskoa helmoja ensin alas. (Selvä meikitön, ruskeatukkainen, varvassandaaleilla eteenpäin läpsyttelevä ja lastenrattaiden kanssa taiteileva Marilyn Monroe?)

… kun lapseni edeltävästä tilanteesta ja sen tuomista nauruista inspiroituneena nostaa helmani uudelleen ravintolassa.

… kun luulen kuopukseni syöneen kerrankin kunnolla ja sitten vilkaisen pöydän alle.

… kun yritän selittää mitä saunominen on kertomalla, että istumme alasti puuseinäisessä huoneessa heitellen vettä kiukaalle ja että näin on ihan ok tehdä myös tuntemattomien kanssa. Ja kun tajuan itsekin, kuinka oudolta se kuulostaa.

… kun maksaisin vaikka mitä päästäkseni saunaan.

… kun kaadan täyden cokislasin ravintolassa, enkä voi edes syyttää lapsia.

… kun ruuhkassa madellessa tööttään vahingossa edessä ajavalle poliisiautolle. 

… kun yritän kiireessä meikata ja löydän meikkisiveltimeni potasta.

… kun selitän, ettei myöskään poikani osaa ranskaa, vaikka hän onkin lapsi.

… kun huomaan sortuvani kiitoksen sijaan vähättelyyn ja kiertelyyn kohteliaisuuden kuullessani. Luulin jo olevani yli sellaisesta!

… kun yhden puhelinlaskun maksamiseen kuluu kokonainen iltapäivä ja onnistun tekemään sen lopulta käteisellä Walmartissa. 

… kun kuulen, että meneillään on ”teacher appreciation week” ja meinasin taas tehdä ystävänpäivät eli olla reagoimatta koko hommaan mitenkään.

… kun huomaan jonkun tulleen blogiini hakusanoilla ”piparitaikinan syönti ja raskaus” ja tunnen hetken sielullista sisaruutta tuota tuntematonta googlailijaa kohtaan.

se_tunne_kun_aiti_vaan_1.jpg

(^^Onneksi on aina vanha kunnon ”hei muutun spaghetiksi”-klassikko!)

 

Lentoaskeleita Facebook / Instagram / lentoaskeleita@gmail.com

Kommentit (5)
 1. Täälä päin, Floridassa, aika useassa kerrostalo lähiössä on klubitalon yhteydessä tosin o sauna, eritoten uudisrakennuksissa. Tosin näiden mielikuva saunasta on hieman erilaine  kuin meidän saunamme. Kyllä täälläkin on seinät paneloitu, mutta lauteet ovat lattiantasossa, ja aivan samantyylisiä kuin suomen uimahallien pukeutumispenkit 😀 Ja lämpötilaa ei päästetä nousemaan yli 50 asteeseen eikä kiukaalle saa heittää löylyä, joten se on enemmänkin jonkin sortin lämpöhuone kuin sauna 😀 

  1. Täälläkin on noita lämpöhuoneita, joita muka saunaksi kutsutaan. Mä vaan niin haluaisin löytää oikean saunan jostain ja ne tilanteet kun yritän niitä kuvailla on aika hauskoja. 😉

   1. varmasti! no kunhan muutatte, sitten joskus, takas suomeen niin jo on aikaa taas saunoakkin. Sauna vaan on niin <3

  2. Joo ja muistan au pair -ajoilta että niissä oli aina kovat ukaasit että ”konsultoithan lääkäriä ennen saunomista koska se voi olla tällä ja tällä ja tällä tavaöla vaarallista.” 😀

   1. Hahaha! 😀 En ole huomannutkaan vielä tällaisia varotuksia, mutta porealtaisiin oli myös suuret varoitukset. Esimerkiksi raskaana oleville tätä ei oltaisi suositeltu, en tiedä onkohan Suomessa samanlaiset säännöt? Itse ainakin lilluin porealtaassa rentoutumassa ihan hyvällä omatunnolla Suomessa. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *