Liebster award -11 kysymystä

DSC_9818.JPG

Aika huippua, että sain tälläisen kivan haasteen/tunnustuksen Keskipäivässä- blogin Karoliinalta!

”Liebster awardin idea on uusien ja tuoreiden blogien löytäminen ja se, että pienemmätkin blogit saisivat näkyvyyttä. Liebster Award annetaan bloggaajalta bloggaajalle.”

Liebster Award kulkee eteenpäin näillä ohjeilla:

1. Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa.
4. Keksi 11 uutta kysymystä blogisteille.

(Ja pyydän etukäteen taas anteeksi tuota mitentahansa hyppivää tekstiä tuolla kun se tekee tuota aina kun kopsaa tekstiä mukaan jostain muualta, plääh.)

 

DSC_9828.JPG

DSC_9833.JPG

DSC_9834.JPG

DSC_9838.JPG

DSC_9840.JPG

DSC_9847.JPG

DSC_9854.JPG

DSC_9855.JPG

KMN_4164.JPG

Karoliinan kysymykset ja minun vastaukseni tulevat tässä:

1. Miksi kirjoitat blogia?
 Tähän voisi kirjoittaa tooodella pitkän vastaukset ja itseasiassa olen asiaa muutamassa omassa postauksessaan pohtinutkin. Syitä on monia, valokuvien käyttö, ajatusten purku, jakaminen, halu kirjoittaa. Aika paljon siis. Alkuun olin täysin sitä mieltä että teen tätä ihan vain itselleni, mutta nykyään, kun lukijoita on kertynyt, täytyy kyllä myöntää että jokainen tykkäys ja varsinkin kommentti postauksessa tuntuu älyttömän hyvältä. Ja ihanaa että niitä on ruvennut koko ajan enemmän tulemaankin. Ne ilahduttavat kovin paljon. Olen yleensäkin sellainen joka haluaa saada keskustelua aikaiseksi ja tämä on yksi tapa myös siihen. Varmaan aika moni blogin kirjoittaja voi sanoa olevansa samanmoinen sen suhteen? Alkuun minut tähän myös sai innostuminen uuteen. En ollut mikään blogien lukija ennen aloitustani, vaan oikeastaan jopa ihmettelin että mikä se blogi oikein on, joten aika opettelulla tähän on lähdetty.Noin, ei mikään lyhyt vastaus nytkään 😀
 2. Ketä henkilöä ihailet?
Ihailen monia läheisiäni, mainittakoon heistä äitini ja anoppini. Monella heistä on joku tietty juttu jota ihailen, mutta jos tähän pitäisi joku julkimo heittää niin pikaisesti voisin sanoa Meryl Streep. Hänessä vaan on sitä jotakin. 
 3. Miten kuvailisit sisustustyyliäsi kolmella sanalla?
Rento, kodikas, persoonallinen.                                                                                                                                                                               4. Mitä sisustuselementtiä et haluaisi kotiisi? Ääk, monia. Mutta sanoisinko tähän että en mitään synkkää. Esim joku synkkä meriaiheinen taulu, yääääk. Paitsi jos…   5. Minkä esineen ostaisit kotiisi, jos sinun ei tarvitsisi maksaa sitä itse? Se olisi joku aiiiiivan ihana nojatuoli joista kaikki ne hienoimmat maksaa maltaita 🙂 Oijoi ku sellasen sais..
 6. Mitä kirjaa tai elokuvaa suosittelisit? Miksi? Suosittelen elokuvaa Wild. Se vaan on jotain mieletöntä (tositapahtuma) ja se antoi niin paljon voimaa oman vaelluksen aikana kesällä Kolilla.
Suosittelen kirjoina Eve Hietamiehen Yösyöttö ja Tarhapäivä, koska ne vaan on sellaiset kirjat jotka saa nauramaan/itkemään/hytkymään/vapisemaan, varsinkin jos aihe on ajankohtainen.
 7. Mikä on suosikkivuodenaikasi? Miksi?
Tähän pitäisi vastata kesä, koska lämpö. Mutta vastaan syksy, koska tunnelma, kodikkuus (ja lähenevä joulu…)
 8. Kaunein näkemäsi paikka maailmassa?
Apua, nyt tuli paha.. Kyllä se joku luontopaikka on mutta mikä…hmmm.. Suomessa kuitenkin, koska mielestäni Suomen luonto on kaunis. Minä en voi nimetä yhtä koska kauniita paikkoja on niin paljon. Näen kauneutta myös rumissa paikoissa.. (valokuvaus)
 9. Minkä taidon haluaisit oppia?
Olisi kiva oppia valokuvaamaan oikein KUNNOLLA. Siis niin että tajuaisi vihoviimesen päälle sen tekniikan 🙂
 10. Mitä tekisit, jos voittaisit lotossa miljoonia?
Olisin vähän pulassa.. Hommaisin varmasti ainakin ammattilaisen hoitelemaan rahahommia.. Mutta joo, kodin ostaisin ja mökin, tekisin hyväntekeväisyyttä, matkailisin, yrittäisin pitää jalat maassa.. ja pään pilvissä 😉
  11. Millaisena näet elämäsi viiden vuoden päästä? Veikkaisin että vähän helpompana kuin nyt mutta varmasti myös osittain haikeana. Lapset alkaa olemaan kuitenkin jo ihan isoja. En tiedä, toivottavasti tasapainoisena ja onnellisena. Sopivasti kaikkea sekaisin. En tiedä joko siinä voisi lapsenlapsikin olla kuvioissa mukana, aika jännää. Toivon myös etten oikeasti tiedä koska haluan elää sinne päivän kerrallaan ja katsoa mitä tuleman pitää. Toivottavasti hyvää.   Kiitos haasteesta Karoliinalle. 
Minä en oikein tiedä mitkä ovat tuollaisia alle 200 lukijan blogeja joten laitan tämän haasteen nyt vain muutamalle suosikkiblogilleni joilla lukijoita kyllä varmasti on enemmän. En kuitenkaan näe ettenkö saisi tässä kohtaa vähän muokata sääntöjä 🙂 

Joten haastan seuraavat blogit:
Naislife

Nuapurissa
Aniliini
Olipahantaas
Asikaine Helmiä ja vadelmia Happy heels                                                                                                                                                                                                                       Ja kysymykset tulevat tässä:
1. Miksi bloggaat?
2. Onko jotain aihetta josta et missään nimessä kirjoittaisi?
3. Millä värillä et ikinä missään tapauksessa sisustaisi? Entä mihin et pukeutuisi?
4. Mihin maahan matkustaisit jos rahalla ei olisi väliä?
5.Montako kertaa olet ajatellut että lopetat bloggaamisen?6.Mikä tekee ystävän?7.Ei ole elämää ilman….? Mitä?8.Kerro kolmella sanalla minkälainen puoliso olet?9.Lempiruokasi? Entä inhokki?10. Mitkä kaksi asiaa ainakin haluat vielä elämäsi aikana kokea?11.Millä biisillä kuvailisit meneillään olevaa syksyä?  
(bloggauksen kuvitus on viime lauantailta joka oli ihan superpäivä. Vietin ensin aamun lasten, siskon miehineen, iskän ja tätin mussukoiden kanssa mökillä ja päivällä mies ja vävypoika liittyi seuraamme ja istuimme anopin 60-syntymäpäiväuhlissa. Illan (ja yön) vielä vähän anoppia juhlien serkkulassa. On se hienoa että oman suvun lisäksi on tuo pienenpieni miehen suku. Serkukset nauttivat toistensa seurasta vähintään yhtä paljon kuin me aikuiset toistemme. On niin ihanaa olla läheinen heidän kanssaan, nyt on taas laulut laulettu, naurut naurettu ja itkut itketty joksikin aikaa, aina seuraavaan kertaan asti♥)

Kommentit (2)
  1. Tosi kivaa, että vastailit kysymyksiin. Näitä vastauksia oli hauskaa lukea. 🙂

    1. Kiitos vaan vielä haasteesta, vaikka vastaaminen remontista johtuen vähän kestikin 🙂 Minustakin näitä on kiva lukea. Kysymysten keksiminen on se vaikein osuus… 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *