10 x en ole koskaan

Blogeissa on kiertänyt viime aikoina en ole koskaan-haaste. On kiva lukea yllättäviäkin asioita, joita ihmiset eivät ole koskaan tehneet. Ihanaa huomata, ettei olekaan ainoa outo 😀 Olen myös sattumoisin pelannut lähiaikoina kavereiden kanssa paljon never have i ever – juomapeliä. Juomapelin kysymykset on yleensä K18-osastoa, joten jätetään ne tyttöjeniltoihin…

 

Mutta asiaan, en ole koskaan:

 

 • Käynyt Euroopan ulkopuolella

Egyptiin on vielä päästävä, se on yksi suurimmista haaveistani. Jenkeissä haluaisin joskus käydä ja nähdä esim. Kiinan muurin. Thaimaahan, Balille ym. kaukaiselle ”paratiisisaarelle” en ole koskaan halunnut matkustaa.

 

 • Asunut omakotitalossa

Enkä omistanut asuntoa. Olen asunut lähes aina kerrostalossa, poikkeuksena yksi puolen vuoden pätkä rivitalossa 10 vuotta sitten. Olen vasta nyt alkanut lämmetä pikkuhiljaa ajatukselle omakotitalosta. Kunhan samassa talossa asuu hämähäkintappaja!

 

 • Kokeillut huumeita

Ei lisättävää. Tupakkaa olen maistanut n. 3 kertaa.

 

 • Käynyt Lapissa

Tämä kohta pitää ehdottomasti korjata.

 

 • Käyttänyt Spotifytä

Tykkään Youtube Musicista enemmän.

 

 • Pyytänyt ketään treffeille

Treffikutsut ovat aina tulleet miehiltä.

 

 • Käynyt autopesussa yksin

Koska pelkään. Pakotan siskon aina mukaan.

 

 • Ottanut ripsienpidennyksiä / täyttänyt huuliani

Mulla on omasta takaa pitkät ripset ja risiiniöljy on vahvistanut niitä. Käyn 3-4 kertaa vuodessa kestovärjäämässä ripset kauneushoitolassa. Huulten täytöstä kysellään välillä, mutta luomut ovat.

 

 • Käynyt isoilla festareilla 

En ole käynyt Ruisrockissa, Provinssissa, RMJ:ssä, Himosjuhannuksessa enkä vastaavissa. Ainoastaan Pori Jazzit on tuttu tapahtuma, mutta sielläkin kävin konserttialueella vasta ensimmäisen kerran viime kesänä. Tänä vuonna olen menossa pääkonserttiin nyt tulevana lauantaina.

 

 • Syönyt simpukoita, etanoita, nahkiaisia, rapuja tai muita nilviksiä

Kuulemma etanat valkosipulivoissa on hyviä, niitä voisin harkita. Rapujuhliin mua ei saa koskaan, sillä mun aivot näkee ravutkin hämähäkkeinä… 😀

 

 

Näitä oli vaikea miettiä. Olen nähnyt blogeissa postauksia, joissa on 50 asiaa, joita ei ole koskaan tehnyt. Mulla menisi ainakin viikko miettiä niin monta kohtaa!

Samaistuuko joku näihin asioihin?

-Lilli

 

 

FOLLOW:  FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

puheenaiheet ajattelin-tanaan oma-elama
Kommentit (3)
 1. Tiedän monia kenen mielestä autopesula on paha paikka! Itse ajan sinne purkamaan kiukkua tai muuta negatiivista mielialaa, koska kun myrsky auton ulkopuolella alkaa voi rauhassa huutaa ja mesota ilman että ketään kanssaihmistä häiritsee. Tätä on harrastettu myös jälkikasvun kanssa.

  Piti tämä ”haaste” noukkia omaankin blogiin 🙂
  https://www.lily.fi/blogit/ala-ota-sita-niin-vakavasti/10-x-en-ole-koskaan/

  1. Ei varmaan ole ihan tavaton pelko tosiaan 🤔 Aivan, se on siihen varmasti hyvä paikka! Nouki ihmeessä, näitä on kiva lukea 😊

 2. Peppi Skonback
  18.12.2021, 07:20

  Todella hyvin tehty Lily! 😍❤️

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *