Aitoa joulua

Lilies & Life

 

Jouluksi ei ollut alunperin mitään kummempia suunnitelmia. Meidän suvun jouluperinteet päättyivät, kun mamman ja papan talo myytiin reilu vuosi sitten ja mamma muutti pieneen kerrostaloasuntoon. Ennen kokoonnuimme lähisuvun kesken joka vuosi. Viime joulu oli ensimmäinen, jonka vietimme uusissa merkeissä, mutta onneksi tekemistä riitti ja kaikilla oli todella mukavaa.

Tänä vuonna aloin jo marraskuun alussa huokailemaan, että mitähän tästäkin joulusta tulee. Laitoin joulujutut esille kotona jo marraskuun lopussa ja aloin syödä jouluruokia, jotta pääsisin joulufiilikseen. Kun joulu lähestyi, alkoi suunnitelmia yhtäkkiä muodostua kuin itsestään!

Koska tänne toivottiin arkisia kuvia/postauksia, niin tässä pääosin puhelimella napattuja pikaotoksia joulun ajalta:

 

 

Muutama päivä ennen joulua kävimme mamman luona glögillä ja vaihtamassa lahjoja. Siellä olikin monta sukulaista, joten ilta muistutti vähän vanhoja hyviä jouluja. Tunnelma oli tiivis, mutta oli silti niin kiva minijoulu. Aatoksi kutsuimme perheeni meille syömään. Kävimme myös hautausmaalla, availimme lahjoja ja pelailimme hieman lautapeliä. Yksinkertaista, mutta mukavaa.

 

 

Iltaisin katselin perinteisiä joululeffoja ja söin lemppareitani eli Enkeli-suklaapatukoita <3

 

 

Joulupäivänä rentouduimme maalla. Siellä on aina niin ihanan rauhallista ja hiljaista keskustaan verrattuna. Kävimme hautausmalla, joulusaunassa, söimme, avasimme lahjoja ja pelasimme tietopeliä. Illalla kävin vielä kummitätini luona viinillä ja juustoilla.

 

 

Tapaninpäivänä purin lahjoja kotona ja laitoin niitä paikoilleen. Sain yllättävän suuren määrän paketteja, joista suosikkini esittelinkin jo instastoryssa. Lähes kaikki saamani lahjat olivat tarpeellisia ja osa etukäteen toivottuja, ja mukana oli myös aineettomia lahjoja. 

Iltapäivällä vierailimme perheystävän luona glögillä. Hänellä on ihana koira, jota olemme ulkoiluttaneetkin mieheni kanssa. Ostimme koiralle puruluun ja köysilelun.

 

 

Kissatkin ihan joulufiiliksissä. Heillä on omat tonttulakit (jotka olivat päässä 5 sekuntia) <3

 

// Our Christmas was unexpectedly perfect! Family, friends, pets, presents, games, sauna, relaxing, eating, movies and quality time. <3

 

Odotan vielä tulevaa viikonloppua, jolloin suuntaamme Kangasalle. Juhlimme vielä hieman joulua ja samalla uutta vuotta. Pääsen antamaan kummitytölle joululahjat <3

Toivottavasti teidänkin joulu oli rentouttava ja rauhallinen! :)

-Lilli

Kommentit

Ruusunenn (Ei varmistettu)

Ihanan näköinen joulu! Hyvää uutta vuotta :)

Lilies
Lilies & Life

Joulu oli kyllä ihana! :) Hyvää uutta vuotta <3

Kommentoi