Aitoa joulua

joulu201812.jpg

joulu201811.jpg

 

Jouluksi ei ollut alunperin mitään kummempia suunnitelmia. Meidän suvun jouluperinteet päättyivät, kun mamman ja papan talo myytiin reilu vuosi sitten ja mamma muutti pieneen kerrostaloasuntoon. Ennen kokoonnuimme lähisuvun kesken joka vuosi. Viime joulu oli ensimmäinen, jonka vietimme uusissa merkeissä, mutta onneksi tekemistä riitti ja kaikilla oli todella mukavaa.

Tänä vuonna aloin jo marraskuun alussa huokailemaan, että mitähän tästäkin joulusta tulee. Laitoin joulujutut esille kotona jo marraskuun lopussa ja aloin syödä jouluruokia, jotta pääsisin joulufiilikseen. Kun joulu lähestyi, alkoi suunnitelmia yhtäkkiä muodostua kuin itsestään!

Koska tänne toivottiin arkisia kuvia/postauksia, niin tässä pääosin puhelimella napattuja pikaotoksia joulun ajalta:

 

joulu2018999.jpg

joulu20183.jpg

joulu201877.jpg

 

Muutama päivä ennen joulua kävimme mamman luona glögillä ja vaihtamassa lahjoja. Siellä olikin monta sukulaista, joten ilta muistutti vähän vanhoja hyviä jouluja. Tunnelma oli tiivis, mutta oli silti niin kiva minijoulu. Aatoksi kutsuimme perheeni meille syömään. Kävimme myös hautausmaalla, availimme lahjoja ja pelailimme hieman lautapeliä. Yksinkertaista, mutta mukavaa.

 

joulu201866.jpg

 

Iltaisin katselin perinteisiä joululeffoja ja söin lemppareitani eli Enkeli-suklaapatukoita <3

 

joulu201815.jpg

joulu201810.jpg

joulu20185.jpg

 

Joulupäivänä rentouduimme maalla. Siellä on aina niin ihanan rauhallista ja hiljaista keskustaan verrattuna. Kävimme hautausmalla, joulusaunassa, söimme, avasimme lahjoja ja pelasimme tietopeliä. Illalla kävin vielä kummitätini luona viinillä ja juustoilla.

 

joulu2018144.jpg

joulu201818.jpg

 

Tapaninpäivänä purin lahjoja kotona ja laitoin niitä paikoilleen. Sain yllättävän suuren määrän paketteja, joista suosikkini esittelinkin jo instastoryssa. Lähes kaikki saamani lahjat olivat tarpeellisia ja osa etukäteen toivottuja, ja mukana oli myös aineettomia lahjoja. 

Iltapäivällä vierailimme perheystävän luona glögillä. Hänellä on ihana koira, jota olemme ulkoiluttaneetkin mieheni kanssa. Ostimme koiralle puruluun ja köysilelun.

 

joulu2018133.jpg

 

Kissatkin ihan joulufiiliksissä. Heillä on omat tonttulakit (jotka olivat päässä 5 sekuntia) <3

 

wintery20.jpg

// Our Christmas was unexpectedly perfect! Family, friends, pets, presents, games, sauna, relaxing, eating, movies and quality time. <3

 

Odotan vielä tulevaa viikonloppua, jolloin suuntaamme Kangasalle. Juhlimme vielä hieman joulua ja samalla uutta vuotta. Pääsen antamaan kummitytölle joululahjat <3

Toivottavasti teidänkin joulu oli rentouttava ja rauhallinen! 🙂

-Lilli

suhteet ystavat-ja-perhe mieli sisustus
Kommentit (2)
  1. Ihanan näköinen joulu! Hyvää uutta vuotta 🙂

    1. Joulu oli kyllä ihana! 🙂 Hyvää uutta vuotta <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *