Arkiset rutiinit, joista en voisi luopua

Lilies & Life

Veden juonti ensimmäiseksi aamulla. Juon vähintään 2 isoa lasia ennen kuin syön tai juon mitään muuta. Kehoni on niin tottunut tähän, että vaikka haluaisin nukkua pitkään, on pakko nousta juomaan ne pari lasia ihan viimeistään 7-8 aikaan.

Aamupalan syöminen. En käsitä ihmisiä, jotka eivät syö mitään aamuisin. Miten joku pystyy siihen? :D Poikkeus itsellä on ainoastaan silloin, kun käyn vesijuoksemassa aikaisin aamulla (yleensä käyn vapaapäivinä vasta 11-12 aikaan, jolloin aamiaisesta on jo 3 tuntia.) Vesijuoksuvyö nimittäin painaa mahaa ja tulee huono olo jos on juuri syönyt ennen. Mutta altaasta noustuani onkin jo huutava nälkä...

Säännöllinen syöminen. Kuulun ihmisiin, jotka suunnittelevat päivänsä ruokailujen ympärille - elän syödäkseni, ei päinvastoin! :D Verensokerini heittelee todella helposti, joten senkin takia olen oppinut syömään muutaman tunnin välein. Poikkeustilanne tässä on kova stressi ja ahdistus, jos jotain odottamatonta pahaa tapahtuu yhtäkkiä. Silloin en saa mitään alas.

Ravintolisien käyttäminen. Tuotteet vaihtelevat tarpeen ja vuodenajan mukaan, mutta lähes ympärivuotisesti käytän ainakin monivitamiinivalmistetta, D-vitamiinia, magnesiumia, probiootteja, entsyymejä, omegoita ja kurkumakapseleita.

Vihreän teen lipittäminen. Tätä kirjoitellessa on menossa kolmas kuppi. Tällä hetkellä suosikki on Clipperin vihreä mansikka ja super green energize.

Hampaiden lankaus iltaisin. Tästä on tullut pakkomielle edellisen suuhygienistikäynnin jälkeen!

Meikin peseminen ja perusteellinen ihonhoito joka ikinen ilta. Edes bileilta tai keuhkokuume ei muuta asiaa.

Sukkien vaihto vähintään kerran päivässä. Inhoan kosteita sukkia. Ensimmäinen asia, jonka teen kotiin tultuani on sukkien vaihto. Pitkänä päivänä mulla on laukussa valmiiksi mukana toiset sukat, jotta voin vaihtaa ne jo päivän aikana. Tämä on varmaankin seurausta parista kivuliaasta varpaan kynsivallintulehduksesta vuosien takaa, joiden takia pahasti tulehtunut (=puudutus ei toiminut) varpaani jouduttiin operoimaan. Pakko lisätä, että tulehdukset eivät johtuneet huonosta hygieniasta vaan liian leveistä etuvarpaiden kynsistä :D Kosteus pahensi tulehdusta.

Tyynyliinojen vaihto parin päivän välein. Muut petivaatteet vaihdan n. viikon välein (joskus menee parikin viikkoa), mutta samaa tyynyliinaa en voi käyttää paria päivää kauempaa.

// I have a few everyday routines I could never stop doing:

Drinking 2 glasses of water first thing in the morning.

Eating breakfast. Seriously, how can someone skip breakfast??

Eating regularly during the day. I plan my day around eating :D

Using supplements. I use multivitamin, vitamin D, magnesium, probiotics, enzymes, omegas and turmeric capsules all year round.

Drinking green tea... several cups a day.

I floss my teeth carefully every night - this has become an obsession almost.

I remove all make up and perform a serious skin care routine every single day, no exceptions.

Changing socks at least once a day, sometimes several times per day. They need to be dry.

I change the pillowcases every other day. 

 

Kuvat Kos 10/2017. Kaukana arkirutiineista :)

 

Kerro sun omia rutiineja, joista et voisi luopua!

-Lilies

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Näitä on hauska lukea :) Sama juttu meillä, tyynyliinat vaihtuu monta kertaa viikossa!

Lilies
Lilies & Life

Kiva kuulla :) Haha, en ole siis ainoa :D

Yhtä sirkusta!

Ompas paljon rutiineja, joita yhtäkään ei ole minulla :). Nyt valehtelin, on minulla tuo hampaiden ja kaikkien hammasvälien harras puhdistus joka ilta ja syykin on ihan sama :D. Täällä käsi nousi pystyyn kakkoskohdassa :D. En syö koskaan aamupalaa arkisin, vaikka olen töissä jo klo 07.00. Eka kerran syön sitten ruokatunnilla.

Lilies
Lilies & Life

Lankailu on jotenkin terapeuttista :D On ihana tunne kun hampaat on välejä myöden puhtaat! 

Niin kai se on vähän mihin totuttaa itsensä :) tiedän monia jotka ei syö lainkaan aamupalaa ja sitten myös meitä jotka kuolee nälkään jo 8-9 :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.