BareFaced Beauty

bareface5.jpg

 

Olen aina tykännyt käyttää nestemäistä meikkivoidetta. Vasta muutama kuukausi sitten siirryin käyttämään Logonan ei-nestemäistä, kiinteää Perfect Finish Foundation -meikkivoidetta, joka tekee ihon samettisen pehmeäksi. Myös peittävyys on hyvä.

Vaikka olen käyttänyt luontaisia meikkivoiteita, tuntuu, että ne tukkivat jonkin verran ihohuokosia. Jauhemaiset mineraalimeikkituotteet sen sijaan eivät sitä tee. Ainoa jauhemainen mineraalimeikkikokeiluni on ollut pari vuotta sitten FLOW Cosmeticsin mineraalimeikkipuuteri sävyssä Amber. Palasin sen jälkeen kuitenkin taas voiteisiin. Nyt olen päässyt parin vuoden tauon jälkeen kokeilemaan jälleen jauhemaista mineraalikosmetiikkaa!

 

bareface2.jpg

bareface4.jpg

 

Sain Greenlips Beautylta testattavaksi BareFaced Beautyn mineraalimeikkipohjan, viimeistelypuuterin ja aurinkopuuterin sekä levitykseen Kabuki -ekosiveltimen, joka on suunniteltu käytettäväksi tuotteiden kanssa.

Lisäksi valikoimissa on myös esim. mineraaliposkipunaa, -peiteväriä, -luomiväriä, -hohdepuuteria, ym. eli kyseessä on laaja tuotesarja!

BareFaced Beautyn tuotteet ovat Iso-Britanniassa valmistettua 100 % luonnollista mineraalikosmetiikkaa. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä ainesosia, kuten kemikaaleja, parabeeneja, alkoholia, hajusteita, ym., vaan ainoastaan jauhettuja mineraaleja. Sinkkioksidin ansiosta meikkipohja on luonnollinen aurinkosuoja, tosin kesällä lisäsuoja on suositeltava! Mineraalimeikit ja siveltimet ovat vegaanisia.

 

bareface9.jpg

 

Pelkäsin aluksi, että jauhemaisen meikkipohjan levittäminen olisi hankalaa tai lopputulos olisi laikukas. Pohdiskelin kuivattaako jauhe ihoa tai paakkuuntuuko se juonteisiin.

Pelkoni osoittautuivat turhiksi. Meikin levittäminen oli helppoa tuuhean, hienoharjaksisen Kabuki -siveltimen ansiosta.

HUOM! On tärkeää antaa kosteusvoiteen imeytyä kunnolla ennen mineraalimeikin levittämistä (ettei lopputuloksena ole se laikukas, paakkuuntunut iho!) Sellainen 10-15 min riitti ainakin itselle kosteusvoiteen ja meikkipohjan levittämisen välillä. 

 

bareface8.jpg

 

Pyörittele aluksi sivellintä jauheessa ja ”koputtele” ylimääräinen pois. Suositeltu levitystapa: ylhäältä-alas vedoin, aloittaen otsasta. Olen itse kylläkin levittänyt meikkipohjaa tasaisin, pyörivin liikkein varsinkin poskiin (oon tykännyt tästä tavasta enemmän :D).

Jauhetta ei paljoa tarvitse ihonsävyn tasoittamiseksi. Kerroksia voi lisätä sen mukaan, kuinka peittävän meikkipohjan haluaa. Meikkipuuteri on suhteellisen runsaspigmenttistä. Itse laitan yleensä 2 ohutta kerrosta, jolloin pienet virheet peittyvät, mutta iho näyttää silti lähes meikittömältä. Jos sinulla on juonteita tai ryppyjä, kannattaa laittaa jauhetta niihin kohtiin vain ohuelti.

Minun iholleni täydellinen sävy on Angelic. Se on tarkoitettu keskitummalle iholle, jossa on neutraaleja sävyjä. Mineraalimeikkipohjissa on valittavana 20 eri sävyä ja jännitin, sopiiko valitsemani sävy oikeasti ihooni vai näytänkö siltä, että olisin hieronut mutaa naamaani. Lähetin kuvan meikittömästä ihostani Greenlips Beautylle, jossa meikkitaiteilijat analysoivat mikä sävy olisi iholleni paras. He olivat samaa mieltä kanssani Angelic-sävystä, joka todella oli nappivalinta. Mineraalijauheet levittyvät silti erittäin hyvin ja mukautuvat omaan ihon sävyyn, joten ei ole katastrofi, vaikkei sävy olisi ihan 110 % täydellinen valinta.

FACT: BareFaced Beautyn mineraalimeikkipohja on yksi kaikkien aikojen bestsellereistä Greenlips Beautylla, enkä ihmettele!

 

bareface6.jpg

 

Mineraalimeikkipohjaa voi käyttää ihan yksinään, mutta jos haluaa viimeistellä meikin, on olemassa viimeistelypuuteri kahdessa sävyssä. Minulla on sävy Ice. Ihmettelin purkin avatessani puuterin vitivalkoista väriä. Tuli heti mieleen julkkisten puuterimokat punaisella matolla salamavalossa!

Levitin puuteria vain poskipäihin, otsalle, nenälle ja leualle. Puuteri yllätti ihan täysin! Se häivytti viimeisetkin virheet ja pienensi ihohuokosia, eikä iho jäänyt yhtään valkoiseksi. Ihan kuin olisi blurrannut ihon paremman näköiseksi 😀

 

bareface7.jpg

 

Lopuksi levitin pienen määrän ihanan kimaltelevaa bronzeria poskipäille ja hieman otsalle ja kaulalle. Tämä on todella runsaspigmenttistä ja riittoisaa! Oma sävyni on Sunkissed Angel.

Aurinkopuuteri toi kasvoille täydellisen, terveen hehkun ja kevyen hohteen.

 

bareface10.jpg

 

Tässä lopputulos! Virheetön, heleä iho. Meikkipohja ei ole liian peittävä, vaan sopivan läpikuultava; jopa pisamani näkyvät hyvin sen alta. Tuntuu ja näyttää siltä, kuin ei olisi juurikaan meikkiä iholla!

Mikä parasta, mitä pidemmälle päivää kuluu, tulee ihosta vielä paremman näköinen. Ihon hieman rasvoittuessa päivän aikana (ainakin minulla) näyttää mineraalimeikki entistä luonnollisemmalta ehkäisten kuitenkin samalla liiallista kiiltoa. Päivän aikana ei tarvitse välttämättä lisätä edes viimeistelypuuteria. Mineraalit antavat ihon hengittää, eivätkä kuivata ihoa.

Mineraalimeikkijauheiden käyttäminen ei loppujen lopuksi ole vaikeampaa kuin nestemäisen meikkivoiteen, kun pari kertaa harjoittelee levitystä. Iho pysyy hyvännäköisenä ja hehkuvana koko päivän, eivätkä ihohuokoset mene tukkoon. Mineraalimeikin saa puhdistettua iholta päivän päätteeksi helposti. BareFaced Beauty tuli meikkipussiini jäädäkseen <3

 

bareface11.jpg

// I’ve been testing mineral foundation, mineral finishing powder, mineral bronzer and a Kabuki brush by BareFaced Beauty. These 100 % natural mineral cosmetic products are made in the United Kingdom. I feared that it would be difficult to apply mineral foundation and that my face would look spotted or lumpy. My fear was unnecessary. The application with the dense, soft Kabuki brush was easy using circular motion. Small blemishes were gone and my skintone was more even. I finished the makeup base with the finishing powder, which blurred the pores! Last but not least was the bronzer. It gave my cheeks a perfect, healthy glow. Overall I loved these BareFaced Beauty products and I will continue using them daily.

 

BareFaced Beauty -tuotteet löydät Greenlips Beautyn verkkokaupasta! Vahva suositus näille

VINKKI: Monista tuotteista löytyy myös pienempi matkakoko!

 

Käytätkö nestemäistä meikkivoidetta, kiinteää meikkipuuteria vai jauhemaista mineraalimeikkiä?

-Lilies

 

Tuotteet saatu blogin kautta

Sis. mainoslinkkejä

Kommentit (4)
  1. Sun iho näyttää tosi hyvältä! Mielenkiintoinen tuotesarja 🙂

    1. Kiitos 🙂 Kiva kuulla, mun mielestä ihan mahtavat tuotteet!

  2. Tykkäsitkö Barefaced beautyn meikkipohjasta enemmän kuin Flowsta?

    1. Kyllä Barefaced beautyn meikkipohja oli enemmän mun mieleen! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *