Ensimmäinen blogikirjoitus

En olisi vielä muutama kuukausi sitten uskonut, että alan kirjoittaa blogia, mutta tässä sitä nyt ollaan. Ajatus omasta blogista hiipi vähitellen mieleen vuodenvaihteessa, kun mietin mitä uutta sisältöä keksisin elämääni tänä vuonna. Alkuvuosi on aina minulle, ja varmasti monelle muullekin, uudistumisen ja uusien alkujen aikaa. Pyörittelin ajatusta blogista jonkin aikaa päässäni, enkä keksinyt syitä miksi en ryhtyisi siihen. Tiesin heti minkälaisista asioista haluan kirjoittaa ja jopa blogin nimi muodostui hyvin nopeasti. 

 

Lilies on ollut lempinimeni ja käyttäjänimeni netissä jo pitkään ja satun myös rakastamaan liljoja, erityisesti inkaliljoja. Kuten blogin nimikin kertoo, tulen kirjoittamaan omasta elämästäni, arjen isoista ja pienistä asioista. Mukaan mahtuu myös syvällisempää pohdintaa aiheista, jotka herättävät mielenkiintoa. Kuten kuvauksessa kerron, olen 26-vuotias hyvinvointineuvoja. Postauksien aiheisiin kuuluu mm. hyvinvointi, mutta en kuitenkaan aio kirjoittaa vain sen pohjalta tai mitään rajattuja teemoja noudattaen, vaan pidän aihepiirin laajana. Blogistani löydät mm. terveysasiaa, luontaiskosmetiikkaa, satunnaisia ruoka- & leipomiskokeiluja, sisustusta, matkustelua, kissoja.. Silloin tällöin saatan innostua ottamaan asukuvia, jos löydän kivan asukokonaisuuden.

 

Koko blogimaailma on minulle melko vieras, joten oppimiselle ja kehitykselle löytyy sijaa. Katsotaan, miten tekstiä syntyy ja minkä suunnan blogi ottaa. Nyt kirjoittaminen ainakin tuntuu luontevalta.

 

 

Tervetuloa seurailemaan! 🙂

 

-Lilies

 

dscn364888_0.jpg

 

Kommentit (2)
  1. Ryhdyin heti seuraajaksi, ihanaa blogitaipaleen alkua! 🙂

    Elisabet | http://www.fashionpoetry.eu

    1. Kiva kuulla, kiitos paljon! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *