Lomaviikko

 

Olin viime viikon kesälomalla. Aloitin nykyisen työni tammikuussa ja minulle oli nyt ehtinyt kertyä viikon verran palkallista lomaa.

Loman ajankohta oli täydellinen. Kaipasin pientä breikkiä ja sää oli koko viikon hyvä. Ei liian kuuma, eikä sateinen.

 

 

Viikko meni tosi nopeasti. Tosin siihen saattoi vaikuttaa se, että täytin koko viikon aivan täyteen – ihan huomaamatta.

Kävin Raumalla, Mouhijärvellä, Tampereella, Vesilahdessa, Kangasalla ja Turussa. Tein sellaisia asioita, joita ei työpäivien jälkeen ehdi tehdä eikä välttämättä viikonloppuna jaksa, kun pitäisi jossain välissä levätäkin. Otin mm. tatuoinnin ja vietin päivän kotieläinpuistossa kummitytön ja hänen pikkuveljen kanssa.

 

jokiranta turku

 

Loma oli tosi ruoka- sekä juomapainotteinen. Viikkoon mahtui juhlimista eri muodoissa: hieno illallinen kreikkalaisessa ravintolassa, skumppapullon juominen takapihalla, aamuneljään venynyt baari-ilta ja railakas ilta jokilautalla.

Paras asia lomassa oli se, että ehdin viikon aikana tavata kaikki läheiset ystäväni! Myös ne, jotka asuvat eri kaupungeissa. Siis vitsi mikä saavutus, olen tästä tosi iloinen 😍

 

 

Viikko on lyhyt aika, mutta tuntuu, että toteutin sen aikana asioita parin kuukauden edestä! Minuuttiakaan en vaihtaisi lepäämiseen 😅

Nyt voin hyvillä mielin ottaa rennosti ja palautua pari viikonloppua (tähän mun kaverit sanois että yeah, right.) Päätin olla juomatta (ainakin juhlimatta) syyskuun loppuun saakka, jolloin täytän 30 v (tähän vasta kaverit sanoiskin että YEAH RIGHT.)

 

lilies blogi

 

Tänään vaikea nousta aamulla, mutta töihin päästyä ei enää harmittanut. Kertoo varmasti siitä, että viihdyn työssäni.

Päätin, että tämä viikko menee hyvin pitkälti salaattilinjalla, ilman herkkuja ja käyn joku päivä lataamassa salikortin. Pyrin myös menemään joka päivä ajoissa nukkumaan, jotta palaudun lomaviikosta ja jaksan töissä.

 

manu
Manukin oli lomafiiliksissä <3

 

Ajattelin pitää vielä loppusyksystä viikon palkatonta lomaa, mikäli tämä sopii esimiehelle. Tekisi hirveästi mieli matkustaa johonkin, mutta tämä riippuu toki syksyn koronatilanteesta.

 

Mites teidän kesälomat?  🙂 

-Lilli

 

 

FOLLOW:  FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

hyvinvointi ystavat-ja-perhe hyva-olo oma-elama
Kommentit (2)
  1. Kuulostaapa kivalta lomalta! 🙂 Tosin itse oon huomannut itseni jo niin ”vanhaksi”, jotta jos on liikaa kivaakin tekemistä, niin sekin voi väsyttää mua. Siksi nyt vauhdikkaan ekan lomaviikon jälkeen yritän toisen viikon ottaa vähän iisimmin. 😀

    1. Oli ihan superkiva loma 😍 Joo, oon huomannut saman… voi että kun itelläkin olisi vielä ollut toinen lomaviikko. Sen mä olisin käyttänyt ihan vaan lepäämiseen 😄

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *