Luonnollinen kipusalva Alpeilta

lihaskipu

 

Sain Rimita Greenilta testattavaksi Keski-Euroopassa tunnetun Mozart-kipuvoiteen, joka on luonnonmukainen lääke lihas- ja nivelkipuun. Voiteen teho perustuu Alpeilla vuosisatoja käytössä olleeseen rohto- ja yrttitietämykseen.

Kipuvoiteen vaikuttavat ainesosat ovat:

  • Sembramänty: kiihdyttää verenkiertoa, poistaa tulehdusta
  • Alppimänty: lämmittävä, rentouttava
  • Salvia: antibakteerinen, desinfioiva
  • Murmeliöljy: reumaattiseen kipuun, rentouttamaan lihaksia ja niveliä
  • Karitevoi (sheavoi): tuo miellyttävän ihotuntuman ja hoitaa ihoa

 

Tuotteen nimi tulee siitä, että se on  suosittu muusikoiden keskuudessa. Muusikoiden nivelet joutuvat koville pitkien päivittäisten harjoitusten vuoksi. Voide lievittää harjoittelusta syntynyttä kipua. Tänä päivänä Mozart-salvan suurin kuluttajakunta ovat nimestä huolimatta urheilijat. Tuotetta käyttävät myös ortopedit, hoitajat ja hierojat.

(Tiedot Rimita Greenin sivulta)

 

Omaa kipuhistoriaa

Minulla on viimeisen 15 vuoden ajan ollut tulehduksellista lihaskipua, lihasten jännitystiloja, hermokipua, raajojen puutumista, turvottelua sekä nivelkipuja johtuen skolioosista ja skolioosileikkauksen jälkitilasta. Selkärankaani ei saatu skolioosileikkauksessa täysin suoraksi, vaan se on edelleen hieman vino. Selässäni on titaania ja lihakset ovat jääneet epätasapainoiseen tilaan. Kaularankani on työntynyt hieman eteenpäin kiristäen niska- sekä hartialihaksia. Olen siis täydellinen henkilö testaamaan kipuvoidetta!

Olen vuosien aikana joutunut syömään lukuisia eri särkylääkkeitä ja tulehduskipulääkkeitä. Olen kokeillut varmaan apteekin jokaista kipuvoidetta Voltarenista Mobilatiin. Jossain vaiheessa alkoi kauhistuttaa se lääkkeiden määrä, mitä jouduin käyttämään ja aloin tutustua luonnonmukaisempaan kivunhoitoon. Opiskellessani hyvinvointineuvojaksi vuonna 2014, ymmärsin ravintolisien sekä ravinnon merkityksen kivunhoidossa. Nykyään käytän päivittäin särkylääkkeiden sijaan kurkumakapseleita, magnesiumia, inkivääriä sekä B-vitamiinia ja huolehdin, että esim. D-vitamiinitasot pysyvät hyvinä. Tulehduskipulääkkeitä käytän kuuriluontoisesti.

 

 

Kipuvoiteen olen myös vaihtanut luontaiseen. Esim. Perskindol ja Nodol Pirunkoura ovat hyviä, mutta todella voimakkaan tuoksuisia. Olen testannut Mozartia nyt pari viikkoa. Tykkään siitä, että tuoksu on huomattavasti miedompi kuin muissa kipusalvoissa – sanoisin tuoksua jopa raikkaaksi. Voide imeytyy ihoon hyvin eikä iho jää tahmeaksi. Vaikka Mozart sisältää kevyesti lämmittävän ainesosan, se ei aiheuta kuumotusta.

Olen levittänyt Mozartia kipeille alueille aamuisin ja iltaisin sekä rasittuneille lihaksille treenin  tai työpäivän jälkeen. Se ennaltaehkäisee hyvin rasituksen jälkeistä kipua. Parhaan vaikutuksen olen saanut saunan jälkeen, kun lihakset ovat lämmöstä valmiiksi rennot ja vastaanottavaiset. Olen saanut voiteesta apua erityisesti niskakipuihin sekä ajoittain vaivaavaan polvikipuun. Vaikka olen levittänyt voidetta melko reippaasti, tuntuu, ettei voide kulu juurikaan. Tuote on siis erittäin riittoisa.

Rimita Greenin sivuilta* löytyy lisää tietoa ja mm. käyttökokemuksia tuotteesta.

 

//Rimita Green sent me  Wippel’s Mozart ointment. The effect of natural herbal essences and oils bring soothing relief to sore muscles and joints. The ointment contains anti-inflammatory, warming, relaxing and antibacterial ingredients. I’ve been testing the product for two weeks now. I’ve noticed the effect expecially on my neck and my knees. I would highly recommend this to athletes and people who suffer from muscle or joint pain!

 

Saan tarjota teille -15 % alekoodin Rimita Greenin verkkokauppaan*, joten kipusalvastakin lähtee kivasti hinnasta pois!

Koodi: LILIES15

Voimassa 24.3 saakka.

 

Pyritkö hoitamaan lihaskipuja luonnonmukaisesti?

-Lilli

Tuote saatu testiin blogin kautta

hyvinvointi terveys testit liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *