Luonnolliset RimitaTriple-ihonpuhdistustuotteet (sis. alekoodin)

RimitaTriple

Rimita Green lähetti minulle testiin puhdistusvaahdon sekä kasvoveden heidän RimitaTriple-kasvojenhoitosarjastaan. Rimitan logo on uudistunut ja Triple-tuotteiden pakkaukset on uudistettu ensimmäisten joukossa. Uusien pakkausten tavoitteena on kuvastaa korkeaa ja puhdasta tuotelaatua. Uusissa pakkauksissa haluttiin tuoda paremmin esiin tuotteiden pääraaka-aineet. Triple-tuotteiden pakkauksessa on taustalla tyrni, joka on sarjan perusta. Luonnolliset RimitaTriple-tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa.  RimitaTriplen luonnolliset ainesosat korjaavat, hoitavat ja suojaavat ihoasi. Tuotteet sopivat sekä naisille että miehille.

Tyrnin lisäksi RimitaTriple-puhdistussarjassa on mukana antibakteeriset piharatamo sekä siankärsämö. Ihoa puhdistavina ainesosina ovat antibakteeriset yrtit, ei etanolialkoholi. Tämän ansiosta tuotteet puhdistavat tehokkaasti kuivattamatta ihoa. Piharatamo ja siankärsämö vahvistavat ihon pintaverenkiertoa ja supistavat ihohuokosia. Piharatamo on antibakteerinen ainesosa, joka puhdistaa ihon epäpuhtauksia luonnollisesti. Toinen vanha lääkekasvi siankärsämö on antibakteerinen ja vahvistaa verisuonistoa, joten sitä suositellaan couperosa-ihon hoitoon. Pohjoisen vaativissa olosuhteissa kasvanut tyrni sisältää runsaasti ihoa korjaavia ja suojaavia antioksidantteja, omega 3-,6-,7- ja 9- rasvahappoja sekä A-, C- ja E-vitamiinia.

 

PUHDISTUSVAAHTO

Olen aina tykännyt käyttää putsarina mieluiten puhdistusvaahtoa. Vaahto on kevyttä ja se lähtee nopealla huuhtelulla. Keveydestä huolimatta vaahto puhdistaa tehokkaasti. Se ei sisällä öljyjä, mikä on hyvä asia, mikäli käyttää esim. ripsienpidennyksiä. Puhdistusvaahto ei myöskään sisällä alkoholia, joten se soveltuu niin rasvaiselle akneiholle kuin kuivalle ja ohuelle iholle. Sopii erinomaisesti sekaihon hoitoon (oma ihotyyppini.)

Puhdistusvaahdon tehtävänä on poistaa kasvoille päivän aikana kertynyt lika, tali, meikit ja kuolleet ihosolut hellävaraisesti ihon pH-tasapainoa häiritsemättä. Käytä puhdistusvaahtoa aamuin ja illoin sekä rankan fyysisen aktiviteetin jälkeen.

 

rimitatriple

 

RimitaTriple -puhdistusvaahto* sisältää  tyrnimarjaa, piharatamoa ja siankärsämöä, jotka tulevat puhtaasta Suomen luonnosta.

Rimitan puhdistusvaahto sopii monelle luonnonmukaisen koostumuksensa ansiosta. Se ei sisällä vahvoja, ihoa ärsyttäviä kemikaaleja.

Riittoisa puhdistusvaahto on kätevän kokoisessa 100 ml:n pumppupullossa, jonka voi pakata käsimatkatavaroihin lentokoneeseen.

 

KASVOVESI

Kasvovesi on tärkeä osa päivittäistä ihonhoitoa. Olen tajunnut tämän vasta muutama vuosi sitten. En ollut koskaan ymmärtänyt kasvoveden funktiota, ennen kuin aloin siirtyä luonnonkosmetiikkaan ja tutustumaan erilaisiin tuotteisiin.

Kasvovesi viimeistelee puhdistuksen, supistaa ihohuokosia, kosteuttaa ihoa, lisää  ihon kimmoisuutta ja valmistaa ihon ottamaan vastaan hoitavan kasvovoiteen. Kasvovoide tulisikin levittää iholle, kun iho on vielä kostea kasvovedestä. Käytän ainoastaan hellävaraisia kasvovesiä, jotka eivät sisällä alkoholia. Suihkin nykyään kasvoveden suoraan kasvoille, näin välttyy myös turhalta vanulappujätteeltä! Rimitan kasvovesi levittyy hienojakoisesti.

 

rimita triple

 

RimitaTriple -kasvovesi* sisältää samoja ainesosia, kuin puhdistusvaahto eli hoitavaa tyrnimarjaa, piharatamoa ja siankärsämöä.

Kasvovesi on pakattu kätevään 100 ml:n spraypulloon.

 

rimitatriple

 

Puhdistusvaahdon ja kasvoveden käytön jälkeen iho on puhdas, raikas ja kuulas. Se tuntuu hengittävältä sekä kosteutetulta.

RimitaTriple tuotteiden tuoksu on mieto, luonnollinen ja raikas. Siitä tulee mieleen mökkisauna ja metsä. Olen todella herkkä (etenkin synteettisille) hajuille, mutta pystyn käyttämään Rimitan tuotteita ongelmitta.

Triple-sarjaan kuuluu vielä nimensä mukaisesti kolmas tuote eli syväkosteuttava anti-aging kasvovoide. Rimitan verkkokaupassa on myynnissä kätevästi koko setti*, joka sisältää kaikki kolme ihonhoitotuotetta.

 

Olen kirjoitellut Rimitan tuotteista aiemminkin:

Elixirin terapeuttiset öljyt

Luonnollinen Fleurs de Bach -tuoksusarja

Monipuolinen arganöljy

 

 

Saan jälleen tarjota lukijoilleni -15 % alekoodin Rimita Greenin verkkokauppaan*!

Koodi: LILIES15 on voimassa 7.7. saakka ja koskee kaikkia tuotteita.

-Lilli

Tuotteet saatu testiin blogin kautta

 

 

FOLLOW:  FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *