Wednesday Wellness: Elixirin terapeuttiset öljyt

Viime viikon Wednesday Wellnessissä hehkutin Elixirin luontaista ja hoitavaa hajuvettä, jonka teho perustuu Bachin kukkauutteisiin. 

Sain Rimita Greenilta testattavaksi myös Elixirin terapeuttisia öljyjä. Jokainen öljy on ainutlaatuinen sekoitus Bachin kukkauutteita ja eteerisiä öljyjä. Tuotteet ovat täysin luonnollisia ja puhtaita.

ENERGY 4.jpg

Stress:  suositellaan tilanteisiin, kun halutaan rauhoittaa mieltä ja rentoutua
Energy:  Suositellaan tilanteisiin, kun halutaan nostaa energiatasoa ja lisätä elinvoimaisuutta
Ménopause:  Suositellaan vaihdevuosivaivoihin, rauhoittamaan kuumia aaltoja
Sommeil:  Suositellaan nukahtamisongelmiin
Urgences:  Suositellaan helpottamaan kiputuntemuksia, voimaannuttamaan oloa
Déprime:  Suositellaan  keventämään raskasta mieltä ja lisäämään onnentunnetta

Tiedot täältä

 

ÖLJYJEN KÄYTTÖ: Ensimmäiset kaksi viikkoa öljyä käytetään säännöllisesti aamuisin ja/tai iltaisin, jonka jälkeen tarvittaessa. Levitetään esim. ranteisiin, kallonpohjaan ja ohimoille. Levitys on helppoa roll-on pään avulla. Vaikutus alkaa jo 30 sekunnissa, kun vaikuttavat aineet pääsevät imeytymään verenkiertoon.

Öljyt ovat kätevän kokoisessa lasipullossa, joten niitä on helppo pitää laukussa mukana.

KÄYTTÖVINKKI: Voit myös hengittää tuoksua syvään iholta

ENERGY3.jpg

Täytyy kyllä todeta, että tuoksujen ja eteeristen öljyjen maailma on ihmeellinen ja kiehtova. Se on hämmästyttävää, miten ranteisiin hierottu eteeristen öljyjen ja kukkatippojen sekoitus voi antaa lisäenergiaa aamuun tai auttaa nukahtamaan illalla. Aromaterapiahan on yksi suosituimmista täydentävistä hoitomuodoista Euroopassa. Monissa maissa se on jopa osa virallista terveydenhuoltoa. Eikä ihme; se on luonnollinen tapa terveyden tukemiseen.

Olen testannut näitä neljää Elixirin öljyä: Energy, Stress, Urgency ja Sleep. Nämä tulivat tosiaan tarpeeseen!

 Eniten on tullut käytettyä Energy-öljyä aamusin; se on näistä ylivoimainen suosikkini. Tuoksu on miellyttävä ja puoleensavetävä. Tuntuu, että kroppa suorastaan vaatii sitä aamusin! Ajattelenkin niin, että keho itse päättää mitä öljyä olisi hyvä minäkin päivänä käyttää tilanteen mukaan. Jos jokin tuoksu vetää enemmän puoleensa, silloin on tarvetta juuri sille. Energy tuoksu on selvästi se, joka vetoaa minuun tällä hetkellä eniten.

Pimeä vuodenaika vaikuttaa lisäenergian tarpeeseen. Vitamiinit, viherjuomat, liikunta ja Elixirin Energy ovat tällä hetkellä aseitani kaamosmasennusta ja uupumusta vastaan. Olen muuten pohtinut kirkasvalolampun hankkimista, onko kokemuksia puolesta tai vastaan?

ENERGY1.jpg

Olen viime aikoina nukkunut huonosti, lähinnä ahdistuksesta johtuen. Toinen suosikkini Elixirin Sleep hierottuna ranteisiin ja ohimoille yhdessä lämmitetyn vehnätyynyn (johon lisään vielä tipan laventeliöljyä), uniteen ja L-teaniinin /melatoniinin kanssa on osoittautunut melko tehokkaaksi yhdistelmäksi.

Urgencyä olen käyttänyt lievittämään lihaskipuja ja laukaisemaan lihasjännitystä suoraan kipeälle alueelle levitettynä.

Stressiä olen käyttänyt vasta muutaman päivän ajan, joten siitä en osaa vielä kertoa kokemuksia pidemmältä ajalta. Sen olen kuitenkin huomannut, että kortisolitasot eivät nouse niin mahdottoman korkealle kuin ennen, vaikka olisi rankka päivä. Kortisolitasojani on siis tutkittu viimeisen parin vuoden aikana, koska ne ovat olleet todella korkeissa lukemissa – niin, että nousee kuume ja sydän hakkaa hallitsemattomasti. Mitään fyysistä selitystä ilmiölle ei löytynyt erilaisten tutkimusten ja verikokeiden jälkeen, joten se liitettiin ahdistukseen ja masennukseen. Jatkan Stressin testailua vielä pidemmän aikaa päivittäin.

ENERGY2.jpg

VINKKI: Öljyt toimivat myös luontaisena, mietona hajuvetenä!

// I’ve been testing Elixir & Co’s roll-ons that contain Bach Flower Remedies and essential oils, which are used to treat all kinds of problems; for example insomnia, muscle ache or stress. It’s best to use the oil every day for the first two weeks and after that when necessary. My favorite is Energy. I love the scent and I’ve noticed my body almost demands it every morning. I use it to fight winter depression together with vitamins, green smoothies and exercise. Elixir Sleep -oil has helped me to sleep better at night. I’ve used Urgency to relieve muscle ache after gym. I’ve just recently started using Stress -oil, so I can’t really tell much about it yet. Well, I have noticed that my cortisol levels have stayed pretty normal even if it’s been a rough day. I’ve been having problems with my cortisol levels. They’ve been way too high, but no physical explanation was found. I guess it has something to do with my anxiety and depression. I’ll continue using Elixir Stress daily.

 

Öljyjä voi tilata  Rimita Greenin omasta verkkokaupasta*!

-Lilies

 

Tuotteet saatu blogin kautta

*mainoslinkki

hyvinvointi terveys vastuullisuus hyva-olo
Kommentit (2)
  1. toimistotyöläinen
    14.12.2017, 05:10

    Minulla on työpaikalla Beurerin kirkasvalolamppu. Teen 8-4 toimistotyötä. Tuntuu, että aamupäivä on energisempi nyt pimeään aikaan valon kanssa 🙂

    1. Kiitos kommentista! Näin muuten yhdessä virastossa jollain työntekijällä myös kirkasvalolampun pöydällä. Täytyypä tutkia olisiko tuo Beurer hyvä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *