Meidän äitienpäivän viettoa

Eilen vietimme etukäteen äitienpäivää poikaystäväni äidin luona mansikkatäytekakun äärellä ja tänään on vuorossa oma perhe. Meillä on tapana kokoontua mammalaan eli äidin äidin luokse juhlapäivinä. Sinne tulevat meidän perheen lisäksi äitini siskot sekä veli perheineen. Minulla on äidin puolelta 8 serkkua, joten meitä on siellä melko iso porukka. Mielestäni on ihanaa viettää juhlapyhiä isossa porukassa. Varsinkin nyt kun pappan kuolemasta on 1,5 vuotta aikaa, on mielestäni erityisen tärkeää, ettei mamma jää yksin, vaan aina olisi paljon läheisiä ihmisiä ympärillä. Kaikki mahdolliset erimielisyydet yms unohdetaan juhlapyhinä ja kaikilla on hauskaa yhdessä. Runsas tarjoilu kuuluu aina asiaan.

BLOGI KAKKU 6.jpg

Tänä vuonna osallistuin tarjoiluun omalta osaltani kinuski-vadelmajuustokakulla (resepti seuraavassa postauksessa!). Kinuski oli mamman toive. Rakastan tehdä ja syödä juustokakkuja.

Lahjaksi annan tänä vuonna sekä äidille että mammalle hemmottelua. Kuinka usein sitä tulee varattua itselleen kauneushoitoa? Liian harvoin. Äidille valitsin niska-hartia- & dekoltehieronnan sekä käsien öljykuorinnan ja mammalle virkistävän jalkahoidon pitkällä hieronnalla.

 

Minulla ei ole lapsia, mutta pari karvalasta löytyy kyllä. Sain kissoilta kukkia sekä valmiin aamupalan (mies saattanut vähän auttaa :’D) <3

 

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille!

-Lilies

 

 

 

suhteet ystavat-ja-perhe diy vanhemmuus
Kommentit (2)
  1. Mä rakastan kanssa erilaisia juustokakkuja aivan hirveesti…! Mies ei vain tykkää, niin sitten ei usein niitä tule tehtyä. Muutaman kerran vuoteen kuitenkin teen.

    Ihania tuollaiset sukujuhlat. Meillä ei ole koskaan ollut tuollaisia, koska sukumme on pieni ja toisekseen on hankala saada koolle; jotkut asuu Itä-Suomessa, jotkut Länsi-Suomessa ja loput Etelä-Suomessa..

  2. Juustokakut on paljon ”ruokaisampia” kuin esim täytekakut (jotka on myös välillä paikallaan) ja nykyään on niin paljon erimakuisia tuorejuustoja niin saa kivasti vaihtelua 🙂

     

    Sukujuhlat on niin ihanat. Harmi, että on pitkät välimatkat teillä, se kyllä hankaloittaa tapaamisia!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *