Mitä lahjaksi lemmikille?

InShot_20181208_223646503.jpg

*sis. mainoslinkkejä

Muutama lukija on kaipaillut enemmän kissapostauksia. Viime viikolla kirjoittelin Neon ja Manun kuulumisia ja nyt ajattelin ajankohtaisesti kirjata ylös muutamia lahjavinkkejä kissoille sekä koirille myös! Kissat ovat perheenjäseniä, karvalapsia, joille ostamme joka vuosi joulu- ja synttärilahjat <3

 

kissatuoksut2.jpgkissatuoksut4.jpg

 

Olen saanut jo kesällä testattavaksi Rimita Greenin maahantuomia Elixirin terapeuttisia eläinöljyjä*, jotka sopivat sekä kissalle että koiralle. Jokainen öljy sisältää Bachin kukkauutteita sekä aromaterapeuttisia öljyjä. Valmisteet ovat luonnollisia, ekosertifioituja ja turvallisia.

Meillä on ollut käytössä rauhoittava huonesuihke*, jota käytän meidän yliaktiivisen poikakissa Manun rauhoittamiseen iltaisin. Öljyä suihkutetaan 3-4 kertaa eläimen ympärille tai sen makuupaikalle, jolloin se vaikuttaa eläimeen hengitystiehyeiden kautta. Toinen valmiste on terapeuttinen öljy pelokkaalle eläimelle*, joka on taas äärimmäisen hyvä meidän aralle Neo-kissalle. Tuotetta suihkutetaan pieni määrä ruokaan tai juomaveteen. Se on täysin mautonta, joten eläin ei huomaa sitä.

 

Kolmas valmiste, terapeuttinen öljy stressaantuneelle eläimelle*. Sarjasta löytyy öljyt myös masentuneelle sekä aggressiiviselle eläimelle.

Meillä on öljyistä kokemusta melko pitkältä ajalta ja voin sanoa, että ne toimivat – säännöllisellä käytöllä! Pakkaukset ovat yllättävän riittoisia. Huonesuihke on 50 ml pakkauksessa ja terapeuttiset ”täsmäöljyt” ovat 10 millin pulloissa.

mauno1.jpg

 

Tämän vuoden kissojen hittileluja ovat ehdottomasti Yeowww kissanminttulelut. Manu ainakin rakastaa ”huumebanaaniaan”! Lelu sisältää erittäin vahvaa ja luonnonmukaisesti viljeltyä kissanminttua. Näitä on erilaisia ja löydät ne Musti & Mirri-liikkeistä sekä heidän verkkokaupastaan.

 

kissalahjat2.jpg

 

Meidän olisi tarkoitus hankkia kissoille uusi kiipeilypuu (mahdollisesti jo joululahjaksi), sillä vanha on jo niin hyvin tuhottu. Kuvassa Manu oli vasta pentu ja kiipeilypuu juuri hankittu, mutta 1,5 vuotta myöhemmin yhtäkään kuvan torneista ei ole enää olemassakaan 😀 Netin ja eläinliikkeiden tarjontaa selattuani luulen, että päädymme tilaamaan uuden kiipeilypuun Zooplussasta suuren valikoiman ja edullisen hinnan takia. Zooplussan verkkokaupasta* löytyy myös hurjasti leluja, makuualustoja, luolia, herkkuja, ruokailuastioita ja esim. valjaita.

 

IMG_20181208_205258.jpg

LUE MYÖS:

Elixirin terapeuttiset öljyt (ihmisille)

Joululahjavinkkejä (ihmisille)

Aineettomat ja eettiset lahjat

 

Ostatteko te lemmikeille joululahjoja?

-Lilli

 

*Elixirin öljyt saatu testiin Rimita Greenilta

perhe vanhemmuus ajattelin-tanaan sisustus
Kommentit (3)
  1. Täällä yksi eläinhullu, jonka koira saa repiä jouluaattona vähintään 5 pakettia 😀 Ihanat Neo ja Manu!!

    1. Hihi, parasta 😀 He on ihania <3

  2. kiitos jakamasta näitä kauniita valokuvia.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *