Tämän vuoden joulukalenterini

Lilies & Life

Viime vuonna meillä oli teekalenterit sekä Veikkauksen joulukalenteriarvat. Kissoillakin oli omat herkkukalenterit. Tänä vuonna pohdin kosmetiikkakalenteria, mutta olen sen verran tarkka käyttämistäni tuotteista, että jätin sellaisen (vielä toistaiseksi) ostamatta. Kalenterin täytyisi olla luonnonkosmetiikkaa, jotta kelpuuttaisin sen.

Päädyin tilaamaan Partyliten tuoksukynttiläkalenterin, jonka muuten bongasin Pirtti-blogista! Partyliten tuotteet ovat tuttuja ja tykkään niistä, joten tuskin tulen pettymään valintaani. Ihana nähdä minkä tuoksuinen tuikkiva luukun takaa paljastuu päivittäin. Olen herkkä tuoksuille, mutta yksi tuoksukynttilä huoneen nurkassa ei aiheuta vielä oireita - onneksi :)

Toivon, että kalenterissa olisi erilaisia talvisia tuoksuja. Joskus Partyliten kotikutsuilla ihastuin mietoon valkolumimarjaan sekä jouluiseen cinnamon sparkleen.

Kynttiläkalenterin lisäksi ostin taas Veikkauksen joulukalenteriarvan. Karvalapsille metsästän vielä tänään omat kalenterit. ♡

Vinkki: Jos haaveilet vielä kosmetiikkajoulukalenterista, eleven.fi*:ssä on kaikki loput kosmetiikkajoulukalenterit -25% alennuksessa! Esim. bareMineralsin kalenterille* jää hintaa 66,50 € (norm. 89 €) ja tuotteiden arvo on jopa 297,60 €. Houkuttelisi niin paljon tilata kalenteri vielä itsellekin, koska tuotteet ovat kehuttuja ja ennen kaikkea luonnonkosmetiikkaa, mutta sitten olisi kyllä ennätyskalliit kalenterit tänä vuonna :D

 

// Last year I had a tea advent calendar. This year I ended up with Partylite Tealight Advent Calendar with 24 scented candles. I'm also still considering advent calendar by bareMinerals; there's a special -25 % offer on all christmas calendars at eleven.fi*. Hard decisions!

 

Minkä joulukalenterin sinä päädyit hankkimaan?

-Lilies

*mainoslinkkejä

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Onneksi on jo kalenterit ostettu, ettei trtte alkaa tuota tilaamaan :)
Tuo kynttiläkalenteri olikin ihan uusi juttu mulle, vaikka epäilen, että on tosi paljon kalentereita, jollaisia ei olisi edes uskonut olevankaan! Kiva kalenteri kuitenkin tuollainen :)

Lilies
Lilies & Life

Muistan, että olit käynyt kalenteriostoksilla! :)

Törmäsin kyllä melko erikoisiin kalentereihin kun mietin mikä olisi valinta tänä vuonna! Munkin mielestä kiva idea tää kynttiläkalenteri, aika paljon tulee tuikkuja poltettua talvisin :)

Katjalai (Ei varmistettu)

Voi apua bareminerals kyllä houkuttelis!

Lilies
Lilies & Life

Älä muuta sano! Vieläkin mietin tilaanko sen :D

Lumimarja (Ei varmistettu)

Onko Partylitelläkin joulukalenteri! Ens vuonna se siis :)

Lilies
Lilies & Life

No on! :) En itsekään ollut huomannut ennen kuin luin Pirtti-blogista :)

Kirsikka W.

Voi vitsi, toi Partyliten kalenteri on varmasti ihan huippu! Tälläkin hetkellä itsellä kököttää pari valtavaa Partyliten kynttilää tuossa kirjoituspöydällä, jotka olivat kyllä aikamoinen sijoitus opiskelijalle, mutta ovat kestäneet jo ihan superpitkään käytössä :)

Lilies
Lilies & Life

Varmasti on! :) Partyliten tuotteet on kyllä kalliita, mutta tosiaan kestäviä ja ihania ❤

Ruusunen (Ei varmistettu)

Mä voitin arvonnasta Lumenen kalenterin! Ja sitten meillä on Fazerin suklaakalenterit :)

Lilies
Lilies & Life

Vau, onnea!! Mä metsästin Fazerin sinistä suklaakalenteria, mutta se oli joka paikasta loppu :( otin sittem tilalle Veikkauksen arvan :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.