Testissä tieteellinen BTB13 + ARVONTA!

Kaupallinen yhteistyö: Natumer Oy

btb13btb13btb13

 

Sain Natumerilta testattavaksi Naviter Cosmeticsin patentoidun BTB13-sarjan ihonhoitotuotteita.

BTB13 on suomalainen tieteellinen innovaatio, joka on laajasti patentoitu. Kyseessä on kosmetologien, klinikoiden ja kampaajien kautta myytävä ammattikosmetiikkasarja. Tuotteiden tehoaineet ovat tutkitusti vaikuttavia. Tuotteissa ei käytetä turhia kemikaaleja, vaan ainoastaan luonnon parhaita öljyjä ja uutteita. Tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa lukuunottamatta BTB13-yhdistettä. Tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa.

Tuotteiden oleellisin ainesosa on BTB13-yhdiste, joka muodostuu l-karnitiini (BT) aminohaposta ja vitamiininkaltaisesta oroottihaposta (B13). Tämä yhdiste on päävaikuttava aine kaikissa hoitolinjoissa. BTB13-yhdiste aktivoi ihosolujen uusiutumista ja parantaa ihon koostumusta tehden siitä vahvemman.

Tuotteet sisältävät myös muita hoitavia ainesosia. Hyaluronihappo kosteuttaa ja tekee ihosta täyteläisen. A-, B-, C-, E-vitamiinit ovat tärkeitä ”ihovitamiineja.” Tuotteiden prebiootit ja probiootit parantavat ihon mikrobiomia. Peptidit sekä aminohapot ovat ihon rakennusaineita ja
keramidit estävät kosteuden haihtumista iholta.

Lisätietoa BTB13-tuotteista Naviterin sivuilla:

 

btb13

MEDICAL-HOITOLINJA

Minulla on ollut testattavana pääasiassa BTB13 Medical-hoitolinjan tuotteita.

Medical-hoitolinja on kehitetty tasapainottamaan, uudistamaan sekä korjaamaan ihon ongelmia. Tuotteet ennaltaehkäisevät epäpuhtauksien syntymistä.

BTB13 Medical Puhdistusgeeli

Puhdistusgeeli sopii normaalille, pintakuivalle ja rasvaiselle iholle. Se puhdistaa tehokkaasti ja kosteuttaa ihoa. Sisältää BTB13™-hoitogeeliä, kurkku-uutetta sekä virkistävää piparminttuöljyä.

Läpikuultava geeli, joka poistaa meikit ja syväpuhdistaa ihon. Ei kirvele. Tuoksuu miedosti mintulta.

Käyttö: Levitä puhdistusgeeliä kasvoille ja hiero kevyesti.

BTB13 Medical Hoitovesi

Kasvovesi rauhoittaa ja hoitaa ihoa palauttaen samalla ihon luonnollisen kosteustasapainon. Sisältää BTB13™-hoitogeeliä, puna-apilauutetta, suojaavia prebiootteja sekä virkistävää piparminttuöljyä.

Viimeistelee puhdistuksen ja tekee ihosta ”napakan” ja kosteutetun. Lähes tuoksuton.

Käyttö: Levitä hoitovesi kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aamuin illoin.

 

btb13

 

BTB13 Medical Seerumi

Seerumi on Medical hoitolinjan päätuote.  Sisältää BTB13™-geeliä, hyaluronihappoa, prebiootteja, hydrolysoitua soijaproteiinia ja hydrolysoitua riisiproteiinia.

Hajusteeton, kirkas seerumi on erittäin riittoisa. Tekee iholle suojaavan kalvon ja lukitsee kosteuden sisäänsä.

Käyttö: Levitä seerumia hieman kosteille kasvoille aamuin illoin ennen kosteusvoidetta.

BTB13 Medical Kuorintageeli

Kuorintageelin luonnolliset AHA-, BHA- ja PHA-hapot poistavat kuolleita ihosoluja kirkastaen ihoa. Kuorinta sisältää talineritystä tasapainottavaa piparminttuöljyä sekä pajunkuoriuutetta, jolla on luonnollista tulehdusta hillitsevää vaikutusta.

Entsymaattinen kuorinta eli ei sisällä mekaanisesti kuorivia rakeita. Vaikutusaikana kuorinta-aine tuntuu kevyesti kiristävältä iholla. Kirkastaa ihon. Käytän kerran viikossa. Tuoksuton.

Käyttö: Puhdista kasvot ja levitä iholle. Vaikutusaika 3–5 minuuttia. Huuhdellaan runsaalla vedellä.

BTB13 Medical Savinaamio

Puhdistava ja rauhoittava naamio kirkastaa ja kosteuttaa ihoa sekä tasapainottaa talintuotantoa. Sopii sekaiholle tai rasvaiselle iholle. Sisältää BTB13™-hoitogeeliä ja puhdistavaa valkoista savea sekä A-, B3-, B5-, B6-, C- ja E- vitamiineja.

Yllätyin siitä, että savinaamio on valkoista ja yllättävän geelimäistä. Ei siis tyypillinen savinaamio. Kuivuu iholla lähes läpinäkyväksi. Vie hyvin epäpuhtauksia ja ihosta tulee hengittävä. Lähes tuoksuton.

Käyttö: Levitä naamio kasvoille 5-15 minuutin ajaksi 1-3 kertaa viikossa.

 

Tehokosteuttavat tuotteet:

btb13

 

Medical-tuotteiden lisäksi minulla on pari erikoistuotetta BTB13-sarjasta. Minulla on pintakuiva sekaiho ja tuntui, että tarvitsen Medical-tuotteiden lisäksi jotain hieman kosteuttavampaa.

BTB13 Tehokosteusvoide

Tehokosteusvoide on hyaluronihapolla vahvistettu ihon syväkosteuttaja, joka sisältää suojaavia prebiootteja sekä ihoa vahvistavia peptidejä.

Kevyt, riittoisa, kermainen voide levittyy hyvin. Iho tuntuu kunnolla kosteutetulta pidempäänkin. Pintakuivakaan iho ei kiristele päivän aikana. Muistuttaa tuoksultaan EkoPharman ihanan Vadelma-sarjan tuotteita.

Käyttö: Levitä voidetta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aamuin illoin seerumin jälkeen.

 

btb13

 

BTB13 Omega-3 Marjaöljy

Arktisten mustaherukan, vadelman, mustikan, tyrnin ja karpalon siemenöljyt tuovat iholle vitamiineja sekä omega-3-rasvahappoja.

Kirkas öljy, joka ei tahmaa, vaan imetyy nopeasti. Mieto, marjainen tuoksu, josta tulee metsä mieleen. Käytän parina iltana viikolla tehokosteuttajana. Ihoni tykkää öljyistä.

Käyttö: Levitä marjaöljyä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aamuin illoin. Öljyä voi myös sekoittaa kasvovoiteen joukkoon.

BTB13 Multikosteuttaja

Multikosteutussuihke toimii tehokkaana ihon kosteuttajana. Sisältää BTB13™-geeliä, hyaluronihappoa ja allantoiinia.

Ihana pikakosteuttaja, jota voi suihkia kasvoille milloin tahansa. Mieto, miellyttävä tuoksu.

Käyttö: Suihkuta kasvoille. Suihke tuo kosteutta ja estää kosteuden haihtumista iholta. Lisää tarvittaessa.

 

TULOKSET

btb13

 

Olen testannut tuotteita n. kuukauden ajan. Tätä ennen käytin  parin valmistajan ihonhoitotuotteita sekaisin. Suurin osa oli Ekopharman (saman valmistajan kuin BTB13) tuotteita, mutta esim. kasvovesi sekä naamio olivat Madaran.

Siirryttyäni BTB13-tuotteisiin on ihoni on ollut kirkkaampi ja se on voinut hieman paremmin – tai siinä on ollut vähemmän ongelmia. En ole oikeastaan koskaan kärsinyt finniongelmasta; aivan satunnaisesti on ilmestynyt hormoniperäisiä finnejä otsaan ja leukaan, mutta mustapäät ja satunnaiset valkopäät ovat aina olleet riesana T-alueella. Epäpuhtaudet ovat nyt tulleet helpommin pintaan ja ne lähtevät  kuorintavoiteen ja savinaamion avulla. Iho tuntuu kosteutetulta ja hengittävältä. Siinä on terve väri ja hehku, mikä näkyy jopa meikittömästä kuvasta.

Huomaa selvästi, että saman sarjan tuotteet täydentävät toisiaan ja hoitavat ihoa optimaalisesti. Olen toki sekoittanut tuotteita Medical-sarjasta ja tehokosteuttavista tuotteista, mutta kaikki näistä sisältävät kuitenkin BTB13-yhdistettä ja esim. prebiootteja.

 

btb13

 

Pitää sanoa, että tykkään pakkausten ulkonäöstä. Laadukkaat, yksinkertaiset pakkaukset tukevat tuotteiden tieteellistä koostumusta mun mielestä.

Lempituotteeni BTB13-sarjasta ovat Ultimate Moisturizer -multikosteuttaja sekä Medical-seerumi. Suihkin kosteutussuihketta kasvoille ja dekolteelle aamuisin, suihkun jälkeen, ennen nukkumaanmenoa ja välillä myös keskellä päivää. Seerumi sulkee kosteuden ihon sisään ja tekee iholle suojaavan kalvon. Käytän seerumia iltaisin ja kuuriluontoisesti max. parin kuukauden ajan.

 

Arvonta

Tajusin hieman myöhässä, että blogini täytti hetki sitten kaksi vuotta! Sen kunniaksi haluan arpoa lukijoilleni BTB13-paketin. Yksi onnekas pääsee tutustumaan näihin mahtaviin tieteellisiin ihonhoitotuotteisiin!

Päädyimme Natumerin Merjan kanssa Sensitive-linjan tuotteisiin, jotka sopivat useimmille ihotyypeille – myös herkkäihoisille.

Sensitive-hoitolinja on kehitetty rauhoittamaan ja suojaamaan herkkää ihoa sekä kosteuttamaan ja vahvistamaan ihon rakennetta.

btb13Arvontapaketti sisältää seuraavat tuotteet:

  • BTB13 Sensitive Cleansing Foam -puhdistusvaahto
  • BTB13 Sensitive Facial Toner -kasvovesi
  • BTB13 Sensitive Starter Kit: hoitovoide & seerumi

Näillä tuotteilla saa siis puhdistettua ja kosteutettua kasvot alusta loppuun laadukkailla tuotteilla! Arvontatuotteet tarjoaa Natumer. Paketin arvo 106,50 €.

NÄIN OSALLISTUT ARVONTAAN:

  • Kommentoi tätä postausta. Kirjoita esim. postaustoiveita tai kerro käytätkö luonnonkosmetiikkaa 🙂
  • Jätä toimiva sähköpostiosoite sille tarkoitettuun kenttään (näkyy vain minulle), jotta saan yhteyden voittajaan!

Osallistumisaika 11.5 – 21.5.2019 (klo 23.59.) Mikäli en saa voittajaan yhteyttä 7 vrk sisällä, arvon uuden voittajan.

Arvon edellä mainitut tuotteet yhdelle henkilölle. Arvontaan osallistuvat kaikki osallistumisaikana tähän blogipostaukseen jätetyt kommentit, joiden mukaan on liitetty sähköpostiosoite. Henkilötietoja käytetään vain voiton kommunikointiin ja palkinnon lähettämiseen. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Järjestäjä vastaa arpajaisverosta.

 

VinkkiNatumerin verkkokaupasta kaikki tuotteet, myös BTB13, ilman toimituskuluja!

-Lilli

 

FOLLOW:  FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (61)
  1. Onnea blogille! Luonnonkosmetiikkaa jonkin verran käytössä. Tämä kuulostaa mielenkiintoiselta 🙂

  2. Olen melkoinen kosmetiikan sekakäyttäjä, ei ole syystä tai toisesta ole tullut hankittua ikinä yhteinäistä sarjaa 😱 pääasiassa käytän luonnonkosmetiikka.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *