Uutta EkoPharmalta

ekopharmauutta3.jpg

 

Sain Luonnonkaunis-messuilta testiin EkoPharma Helsingin uunituoreet uutuudet:

Herukka Marjabalmin* ja Herukka Sensitive Aurinkovoiteen SPF30*.

 

ekopharmauutta2.jpg

 

Marjabalmissa silmiinpistävää on uusi muoviton Sulapac-pakkaus, joka on vuosien tutkimustyön ja kehittelyn tulos. Se on yhdistelmä puuta ja biohajoavaa sidosainetta. Pakkaus on siis täysin biohajoava ja kaiken lisäksi kivannäköinen! Sulapac voitti European Green Alley Award 2017 -yrityskilpailun Berliinissä. Pakkauksen ovat kehittäneet innovatiiviset suomalaisnaiset Suvi Haimi ja Laura Kyllönen. Ihan mahtavaa, että EkoPharma on ensimmäisten joukossa ottanut Sulapacin käyttöön!!

 

ekopharmauutta1.jpg

 

Marjabalmi on todella monikäyttöistä; se suojaa, hoitaa ja rauhoittaa ihoa. Balmi on karitevoipohjaista ja sisältää runsaasti kasviöljyjä. Voit käyttää sitä paikallisesti kosteuttamaan kuivia ihoalueita, kuten kantapäitä, kyynärpäitä sekä huulia tai laajemmallekin alueelle – balmi on todella riittoisaa! Vedettömyyden takia se sopii täydellisesti ulkoiluun talvellakin. Marjabalmista löytyy kaksi vaihtoehtoa: Herukka ja Vadelma. Näistä Herukka on hajusteeton, Vadelmassa taas on mieto tuoksu. Molemmat ovat vegaanisia.

 

ekopharmauutta4.jpg

 

Kesää kohden mentäessä (vkl siirretään jo kelloja!) on hyvä muistaa ihon suojaaminen petolliselta kevätauringolta ajoissa. EkoPharma lanseerasi juuri Suojaavan Herukka Aurinkovoiteen, jossa on suojakerroin 30. Voiteessa on fysikaalinen suoja, joka on saatu aikaan titaanidioksidilla ja sinkkioksidilla. Fysikaalinen suoja heijastaa auringonsäteet pois peilin tavoin. Synteettiset aurinkosuojat sen sijaan imevät säteet itseensä muuttaen ne lämmöksi kemiallisen reaktion kautta.

Herukka aurinkovoide levittyy hyvin samalla hoitaen herkkääkin ihoa. Ei jätä valkoista ”muumi-ihoa”, kuten muutama muu luontainen aurinkosuoja. Voidetta voi käyttää sekä kasvoille että vartalolle. Soveltuu myös lapsille. Tuote on vegaaninen.

 

ekopharmauutta5.jpg

 

Olen innoissani näistä EkoPharman uutuuksista ja nämä jäävät todellakin käyttöön!

EkoPharma on hoitolasarja, joten tuotteita ei löydy tavallisten kauppojen hyllyiltä.

Löydät tuotteiden jälleenmyyjät kaupungin mukaan tästä listasta.

 

// I got to test these brand new products by finnish natural cosmetics brand EkoPharma Helsinki. Blackcurrant Balm is multifunctional and fragrance-free. It protects, nurtures and moisturizes the skin. The balm is waterless; it’s made of shea butter and vegetable oils. The other product is Protecting Sun Lotion with SPF 30. It is a natural, physical sunscreen. The minerals reflect and block sunlight like a mirror instead of absorbing it. Physical sunscreen is perfect for sensitive skin and it’s also suitable for children.

 

LUE MYÖS:

EkoPharma – Ihoni pelastaja

Kokemuksia EkoPharman hiustenhoitotuotteista

 

 

Lähiaikoina tulossa lisää EkoPharman tuotetestauksia!

-Lilies

 

*tuote saatu testiin

 

 

kauneus iho testit vastuullisuus
Kommentit (6)
  1. Muoviton pakkaus on ihan huippu! Onko aurinkovoiteessa voimakas tuoksu?

    1. Niin samaa mieltä! Hei sen unohdin mainita, hyvä kun kysyit! Aurinkovoiteessa on mieto ja luontainen tuoksu, mun mielestä miellyttävä 🙂 

  2. Kauniit kuvat ja mielenkiintoiset uutuudet <3

    1. Kiitos! Kiva kuulla, että kiinnostaa 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *