Vihdoinkin uskon, että ansaitsen hyvää

lilies blogi
Me walking into 2020 like…

 

Viime vuoden viimeisessä postauksessa kirjoitin: ”Olen niin valmis uuteen vuoteen, uuteen vuosikymmeneen ja uuteen alkuun elämässäni.”

 

Olen sanonut kaikille, että 2020 on mun vuosi (ihan kuten piti viime vuodenkin olla.) Nyt kuitenkin näyttäisi pahasti siltä, että tämä todella saattaa olla hemmetin hyvä vuosi. Jaoin IG storiesiin vuoden 2020 unelmakartan. Siitä on jo toteutunut monta asiaa ja on vasta tammikuun puoliväli!

 

lilies blogi

 

Sain viime viikon perjantaina tietää, että sain työpaikan! Enkä ihan mitä tahansa työtä, vaan tähän mennessä vastuullisimman, mielenkiintoisimman ja ehdottomasti haastavimman työn. Kyseessä on asiantuntija-ammatti.  Työaika on virastotyöaika ja työhön sisältyy hyvät työsuhde-edut. Jotain, mitä mulla ei ole koskaan ollut. Yllätyin niin totaalisesti nykyisen esimieheni ilouutisista viime viikolla, että kippasin puhelun aikana ajatuksissani pestopastat käsienpesualtaaseen lautasen sijaan :’D

Tänään on kolmas työpäiväni. Vaikka olen väsynyt ja aivot särkevät kaikesta tiedon määrästä, olen niin fiiliksissä. Ja ylpeä itsestäni. Olen sisäistänyt tietoa nopeasti ja saanut kehuja siitä. Tuntuu, että tämä saattaa jopa olla se minun juttuni, jota pohdiskelin vajaa vuosi sitten.

Olen ollut ihan mykistynyt läheisteni reaktioista. Vanhempien ylpeys ja ystävien viestit ovat itkettäneet. Olen niin onnellinen, että on ihmisiä, jotka ovat puolestani aidosti iloisia. Olisi aivan kamalaa, jos ei olisi ketään, kelle soittaa ja kertoa hyviä uutisia. Tai jos ketään ei kiinnostaisi…

Kävin viime viikonloppuna katsomassa Idaa ja Kallea Porin Kehräämössä ja samalla juhlistamassa uutta työpaikkaani parhaassa seurassa. Keikka oli ihan mahtava. Ida ja Kalle ovat suosikkiartistini tällä hetkellä ja nautin jokaisesta biisistä niin täysillä. Tämä sama keikalla kanssani ollut ihana nainen yllätti eilen tuomalla mulle töihin neilikoita ja Pepsi Maxia kesken päivän (lämmittää Pepsi Max-addiktin mieltä)! :’)

Pitkäaikaisin ystäväni yllätti myös pari päivää sitten lempikukillani, berliininmunkilla ja tiramisukahvilla. Tämän jälkeen hän vielä pyysi minua kaasoksi. Ja taas itkin.

Läheisilleni on myös tapahtunut hyviä asioita alkuvuodesta. En edes muista, milloin olisin saanut näin monia hyviä uutisia ystäviltäni kuukauden sisällä. Osaan jotenkin olla paljon iloisempi heidän puolestaan, kun itsellekin tapahtuu hyvää. Tämä kuulostaa nyt todella itsekkäältä, mutta veikkaan, että se on myös inhimillistä. Se on vaan fakta, että positiivisuus leviää lähipiiriin ihan siinä missä negatiivisuuskin.

Meidän mamma (äidin äiti) oli joulukuun alusta saakka jaksoja sairaalassa, välillä todella huonossa kunnossa. Tällä viikolla mamma pääsi kotiin ja vietin eilen aikaa hänen kanssaan. Olen helpottunut, sillä ei tarvitse nyt 24/7 miettiä töissäkään mamman vointia.

Saan jatkaa asumista samassa asunnossa. Määräaikainen vuokrasopimukseni päättyy 31.1. Olen jännittänyt, että saanko jatkaa asunnossa vai myydäänkö se ”altani.” Vuokranantajani soitti, että jos olen halukas, niin jatketaan vuokrasopimusta toistaiseksi voimassaolevana. Iso taakka putosi harteiltani. En olisi mitenkään jaksanut alkaa etsiä uutta asuntoa, eikä muuttorumba olisi kiinnostanut tippaakaan tässä kohtaa.

Mä niin ansaitsen tämän kaiken. Olen aina ollut huono nauttimaan hyvistä asioista, varsinkin jos niitä tulee paljon kerralla. Olen aina pelännyt milloin kupla puhkeaa ja tulee vastapainoksi jotain todella huonoa. Ihmiset ovat sanoneet, että ”Lilli, eiköhän sitä paskaa ole kaadettu sun niskaan sen verran paljon, että tämä on nyt se hyvä, jonka olet ansainnut.” Jostain syystä uskon tämän ja uskallan vihdoinkin nauttia kaikesta, iloita avoimesti ja tuntea onnellisuuden tunnetta.

Ihan lähiaikoina on tiedossa vielä mm. rakennekynsiaika, perheenjäsenen synttärijuhlat, pari spesiaalimpaa syytä juhlia ja pari blogiyhteistyötä, joista olen innoissani. And who knows what…

 

lilies blogi
”You’ll be amazed at what you attract when you start believing in what you deserve”

 

Kuvat: Eveliina Nokelainen

 

LUE MYÖS:

Osaatko sanoa kyllä?

Luota vaistoosi

Entä se oma hyvinvointi?

 

Miten sun vuosi on alkanut?

-Lilli

 

 

FOLLOW:  FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (12)
 1. Niin paljon hyviä uutisia, IHANAA, ja suuret onnittelut uudesta työstä! <3 <3

  Täällä ei vuosi 2020 ole ainakaan vielä tarjonnut mitään ihmeellistä, mutta toisaalta toivon, ettei niin ehkä kävisikään, vaan tämä tasainen arki saisi jatkua pitkään. 🙂

  https://astuharhaan.wordpress.com/

  1. Niin on, hämmentävän paljon! Kiitos paljon <3<3

   Monesti tasainen arki on parasta, mitä voi tapahtua. Sitä pitää vaan osata arvostaa. Itsekin olen haaveillut pitkään ihan tavallisesta, tasaisesta arjesta 🙂

 2. Kiva ja positiivinen postaus. Kaunis tuo kuva, missä istut puun juurella.

  1. Kiitos ihanasta kommentista! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *