Vihkisormukseni

Kaupallinen yhteistyö: Laatukoru

laatukoru

Meillä on talvihäät vuoden 2023 alussa 💍

Minulle avioitumisessa tärkeimpiä asioita puolisoni ja meidän sitoutumisen lisäksi ovat hääjuhla, hääpuku ja vihkisormus. Vihkisormus on konkreettisin merkki avioliitosta, jonka näen päivittäin – toivottavasti loppuikäni. Sormus on vahva symboli, joka edustaa sitoutumista ja ikuisuutta.

 

TÄYDELLINEN VIHKISORMUKSENI

silvan timanttisormus

Selasin Laatukorun verkkokaupassa vihkisormuksia. Ihastuin koristeelliseen, romanttiseen Silván-brändin Mimosa-malliston vintage-tyyliseen timanttisormukseen ensi silmäyksellä. Sormuksen kuvio on todella kaunis ja krysanttireuna lisää herkkyyttä. Rakastan 1900-luvun alun koristeellista, pitsimäistä korumuotoilua ja tästä sormuksesta tuli heti mieleen kyseinen aikakausi.

Ennen tilaamista halusin vielä käydä myymälässä katsomassa sormusta livenä. Kävin Raision Myllyn myymälässä samalla, kun kävin sovittamassa hääpukuani Turussa. Raision myymälä on minua lähinnä sijaitseva Laatukorun myymälä.

Sormus näytti myymälässä vielä kauniimmalta kuin kuvissa. Myymälästä löytyi vain kelta- sekä punakultainen versio ja pohdin hetken pitäisikö minun valita punakultainen sormus. Kihlasormukseni on valkokultainen, joten pelkäsin, että kaksi valkokultaista sormusta näyttäisi tylsältä. Pienen pähkäilyn jälkeen päädyin kuin päädyinkin valkokultaan ja olen tyytyväinen valintaani.

Minulla on (varsinkin kesäisin) melko paksut sormet, joten minulle tilattiin sormuksesta koko 19,5 mm. Verkkokaupasta saa tilattua sormuksia kokoon 19 mm saakka, mutta oman verstaan kultasepät voivat tarvittaessa valmistaa Silván-sormuksesta isommankin koon  – tai muilla tavoin muokata sormusmalleja.

Sormukseeni lisättiin pyynnöstäni molemmille sivuille vielä yhdet timantit, jotta kuvio jatkuu yhtä pitkälle kuin kihlasormuksessani. Sormusmallista olisi saanut muokattua myös vaikkapa allianssisormuksen, jossa kuvio menee koko sormuksen ympäri. Korumallien muokkaaminen onnistuu ottamalla yhteyttä Laatukorun asiakaspalveluun.

 

”Timantit kuvastavat ikuisuutta ja sormus kätkee sisäänsä kauniit muistosi.”

 

Suomessa kihlasormukset ovat monesti yksinkertaisia, sileitä kulta- tai hopeasormuksia. Oma kihlasormukseni poikkeaa tästä, koska sileä kultasormus ei olisi ollut yhtään minua. Tykkään enemmän jenkkityylistä eli kihlasormus on näyttävämpi kuin vihkisormus. Minulla on kihlana halosormus, jonka keskikivi on maltillisen kokoinen smaragdihiontainen timantti. Halusin vihkisormukseksi uniikin rivitimanttisormuksen, joka sopisi kihlasormukseeni – ja sehän löytyi.

Koristeellinen, vintagehenkinen vihkisormus täydentää hyvin kihlasormustani. Mittasin ennen tilaamista, että vihkisormus mahtuu kihlasormukseni keskikiven alle, jotta ne näyttäisivät hyvältä vierekkäin.

Kahden valkokultaisen sormuksen yhdistelmä ei ole ollenkaan tylsä, vaan täydellinen! Vaikka molemmat sormukset ovat timanttisormuksia, kokonaisuus ei ole omaan makuuni too much,sillä molemmat sormukset ovat siroja.

Laatukorun verkkokaupasta löytyy laaja valikoima myös kihlasormuksia.

Silván-timanttikoruihin sekä kultaisiin sormuksiin ja arvokelloihin sisältyy ilmainen kaiverrus. Kaiverrutin sormukseen vihkipäivän sekä tekstin ”From This Moment On” Shania Twainin kappaleen mukaan. Kihlasormuksissamme on jo etunimemme, joten halusin vihkisormukseen jotakin erilaista.

Huom. kaiverretulla tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta!

 

LAATUKORU

Laatukoru on kotimainen koru- ja kelloalan perheyritys, joka on perustettu vuonna 1972. Vuosi 2022 on siis ollut yrityksen 50 v. juhlavuosi. Laatukoru on Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva koru- ja kelloalan jälleenmyyntiketju sekä koruvalmistaja.

Laajan verkkokaupan valikoimasta löytyy koruja, kelloja, älykelloja ja lahjatavaroita. Oman Silván-brändin lisäksi valikoimista löytyy mm. Kalevalan, Kohinoorin, Lumoavan, Swarovskin, Tissotin, GANTin ja GARMINin tuotteita. Verkkokauppa tarjoaa ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 50 euron tilauksiin sekä kaikkiin ostoihin ilmaiset vaihdot ja palautukset. Verkkokaupan lisäksi yrityksellä on 12 myymälää.

Laatukorulla on oma kultasepänverstas Hyvinkäällä, jossa suunnitellaan ja valmistetaan omat Silván-brändin korut. Silván-koruissa käytetään 100% kierrätettyä kultaa. Korujen valmistuksessa käytetään raaka-aineina ainoastaan parhaita materiaaleja, 14 tai 18 karaatin valko-, kelta- tai rosekultaa tai platinaa. Silván-timanttikorut valmistetaan tilauksesta, joten niiden toimitusaika on useimmiten 5-8 arkipäivää. Jokaisen korun mukana tulee takuutodistus, johon merkitään timanttien laatu ja aitous.

Sormus toimitettiin minulle kotiin. Postipaketin sisältä löytyi valkoinen kovakantinen säilytysrasia (pahvista), jonka sisältä paljastui kaunis, ylellisen näköinen sormusrasia sekä takuutodistus. Arvostan laadukasta pakkausta. Herkistyin avatessani rasian, sillä sormus oli niin kaunis.  

Laatukoru on alkanut viime vuosina kiinnittää enenevissä määrin huomiota ekologisuuteen ja ympäristövastuullisuuteen. Yritys on sitoutunut toimimaan koru- ja kelloalalla mahdollisimman vastuullisesti sekä läpinäkyvästi, tukien kestäviä käytäntöjä.

Silván-koruissa käytetään kierrätettyä ekologista kultaa, kuten aiemmin mainitsinkin. Yritys ostaa vuosittain useita kiloja kultaa myymälöiden kautta suoraan asiakkailta. Vanhat kultakorut sekä -esineet sulatetaan ja hienokulta eritellään. Hienokulta käytetään uudelleen uusien korujen valmistuksessa.

Timantit ja värilliset jalokivet valitaan tarkoin kriteerein. Laatukoru tuntee materiaalien toimittajat hyvin ja yritys takaa, että arvometallit ja timantit ovat eettistä alkuperää sekä konfliktivapaita. Yritys vaatii toimittajilta aina kirjallisen todistuksen timanttien alkuperästä ja eettisyydestä.

Laatukoru Oy on ollut vuosien varrella aktiivisesti mukana monenlaisessa hyväntekeväisyydessä. Valikoimista löytyy useita erilaisia Lastenklinikoiden Kummit-tuotteita, joiden tuotoista 10% lahjoitetaan suoraan keräyskohteeseen. Silván-timanttikorumallistossa on myös oma Kummit-timanttikorujen sarja, jonka kaikkia koruja koristaa  pinkki safiiri. Laatukoru on mukana myös vuosittaisessa Roosa nauha-kampanjassa, jolla kerätään varoja Syöpäsäätiölle. Roosa nauha-kampanjakoruista lahjoitetaan 10€ Roosa nauha-keräykseen.

 

Lämmin suositus Laatukorulle valikoiman, laadun ja asiakaspalvelun vuoksi 🤍

-Lilli

 

P.S. Instagramissa (@lilli_anneli) on käynnissä lahjakorttiarvonta ✨️

 

 IG: @lilli_anneli 

 BLOG’S FACEBOOK PAGE 

muoti tapahtumat-ja-juhlat ostokset suosittelen
Kommentit (2)
  1. Kaunis sormus, tulee mieleen Downton Abbey-aikakausi 😍

    1. Kiitos, täysin samaa mieltä 💍😍

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *