Viimeisimmät jutut

 

Törmäsin Hey Girl -blogissa kivaan, arkiseen haasteeseen, jota on muissakin blogeissa näkynyt. Mulla on kausia, jolloin tykkään kirjoittaa kevyitä, arkipäiväisiä postauksia tai listoja oudoista tavoista. Sitten on myös niitä kausia, jolloin blogi toimii terapiana ja ajatusten selkeyttäjänä. Tällöin jutut voivat olla hyvinkin syvällisiä ja pohdiskelevia. Tänään mennään kuitenkin arkisella postauksella. Kenties seuraavaksi tulee taas diipimpää juttua?

 

Viimeisin viesti: Laitoin ystävälle viestin, että mulle saa soittaa vaikka keskellä yötä jos on paha mieli ja haluaa juttukaverin.
Viimeisin ruoka: Lautasellinen pestopastaa (uusin villitys, joka tarttui parhaalta ystävältäni) mozzarellaraasteen sekä raejuuston kera.
Viimeisin itku: Seurasin eilen Facebookin Naistenhuone-ryhmässä reaaliaikaisesti tätä juttua, josta tänään on julkaistu uutinen Iltalehdessä. Liikutuin, sillä tuli niin hyvä mieli siitä, ettei nainen jäänyt synttäripäivänä yksin 💙
Viimeisin nauru: Naurettiin siskon kanssa puhelimessa yhtä isän kommenttia 😄
Viimeisin hermostuminen: Ruokakaupassa se, kun tuntuu olevan niin hiton vaikeeta laittaa se kapula hihnalle ostosten väliin. Pamautin kapulan itse omien ostosteni molemmille puolille. Kaupasta menin suoraan tankkaamaan. Kyseisessä tilanteessa ärsytti se, että jäädään tankkaamisen jälkeen selaamaan puhelinta autoon, eikä voida ajaa siitä jakajalta sivummalle… Tietyissä asioissa hermostun helposti, temperamenttinen kun olen 🤷🏻‍♀️
Viimeisin ostos: Wc-paperi ja kissanruoka (miten nää loppuu aina samaan aikaan?)
Viimeisin muutos sisustuksessa: Sain mummultani hänelle tarpeettomaksi jääneen koripöydän, jonka sijoitin makkariin yöpöydäksi. Olen itse asiassa suunnitellut ostavani samanlaisen pöydän, mutta onneksi en ollut vielä ehtinyt! Otin myös tällä viikolla kynttilöitä esille olohuoneeseen.
Viimeisin suunnitelma: Huominen kahvihetki sekä vkl-suunnitelmat.

 

 

Onko näitä arkisia postauksia kiva lukea, vai toivotteko enemmän syvällisiä postauksia? 

-Lilli

 

 

FOLLOW:  FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (2)
  1. Tällaiset arkisemmatkin postaukset ovat kivoja, sillä niissä oppii taas jotakin uutta bloginpitäjästä. Samalla pääsee myös lukemaan siitä ihan tavallisesta arjesta, jota meistä jokainen kuitenkin täällä omalla tahollaan pyörittää – löytyy erilaisuuksia ja niitä samoja, tuttuja juttuja myös. Itsehän meinaan myös hermostun kaupassa ihmisiin, joiden on niin hemmetin vaikeaa vain laittaa se kapula ostostensa perään. 😀

    https://astuharhaan.wordpress.com/

    1. Ajattelen samalla tavalla, siksi tykkään lukea arkisia postauksia itsekin 🙂 Monesti pystyy samaistumaan toisen arjen haasteisiin tai kummallisiin tapoihin 😄 Joo, se tuntuu olevan vaikeeta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *