Crazy rich asians – kirja vs. leffa

Tällä kertaa tartuin hieman erilaiseen kirjaan. Tämä genre ei ole yleensä lukulistallani, mutta välillä on virkistävää lukea muutakin kuin sitä tavallista. Täytyy tosin tarkentaa, että itselläni ei ole minkäänlaisia ”lukulistoja”, vaan aika sattumanvaraisesti nappailen kirjoja hyllystä. Tähänkin kirjaan on kirjastoissa jo jonkin verran varauksia, mutta törmäsin vapaaseen kappaleeseen sattumalta e-kirjaston puolella. E-kirjoista saattaa löytää suosittujakin kirjoja heti luettavana, joten niitä kannattaa tutkiskella jos paperiversioon on kirjastossa miljoonatsiljoona varausta.

Ökyrikkaat aasialaiset on oikeastaan juuri sitä –  äimistelyä ökyrikkaan aasialaisen suvun mammonasta. Kirja on romanttinen…hmm…ihmissuhdedraama. Kirjaa on kuvailtu myös hauskaksi ja viihdyttäväksi, mutta itseäni ei juurikaan naurattanut kirjaa lukiessa. Viihdyin kyllä hetkittäin, mutta puolenvälin jälkeen alkoi puuduttaa merkkivaatteiden luetteloimainen esittely (varsinkaan kun allekirjoittanut ei tunnistanut niitä).

Constance Wu and Henry Golding in Crazy Rich Asians (2018)

Leffa puolestaan oli mielestäni erinomaisen viihdyttävä. Itselläni ei ole mitään suuria vaatimuksia (romanttiselta) komedialta, kunhan siitä tulee hyvä mieli. Crazy rich asians oli mielestäni leffana toimiva, ja sopii hyvin kevyeen romantiikan nälkään.

Bonus: Kirjassa mukana oleva sanasto.

Leffabonus: Mieletön vihkitilaisuus. Katsokaa vinkit tuleviin häihin.

kulttuuri kirjat leffat-ja-sarjat
Kommentit (2)
  1. Tämä voisi olla hauska ja virkistävän erilainen kirjavalinta kesäksi!:) Kiitos vinkistä ja mukavia lukuhetkiä!
    Ida
    http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

    1. Kiitos kommentista 🙂 Tämä kirja sopiikin hyvin kesälukemiseksi.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *