Juustokakkua lasissa

Juustokakku lasissa

Kesäinen sunnuntai-ilta ja mieleni teki jotain makeaa jälkkäriä, joka olisi helppo valmistaa. This is what happened.

Juustokakku lasissa

300g mansikoita
1 rkl sokeria
1 sitruunan kuori ja mehu
8 digestivekeksiä
25 g voita sulatettuna
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 rkl sokeria
1,5 dl kuohukermaa

Pilko mansikat pieniksi paloiksi ja laita kulhoon (mikäli haluat, jätä osa mansikoista kokonaisiksi koristelua varten). Lisää ruokalusikallinen sokeria, sitruunan mehu (2 rkl) ja kuori. Sekoita varovaisesti ainekset keskenään.
Murskaa keksit ja sekoita sulatetun voin kanssa.
Sekoita sähkövatkaimella tuorejuusto ja kaksi ruokalusikallista sokeria keskenään, kunnes tuorejuusto on sileää. Lisää kuohukerma ja vatkaa kunnes seos on tasaisen paksua.
Kasaa ainekset kerroksittain laseihin. ”Kakut” voi tarjoilla heti tai laittaa jääkaappiin jäähtymään hetkeksi (suosittelen). Koristele pinta halutessasi vielä mansikoilla.
 

Juustokakku lasissa
Juustokakku lasissa

– stri

Koti Ruoka ja juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.