03FEST tulee ja ny olis lippuja jaossa!

Moro!

 

Lauantaina 5.3.2016 onkin sitten mahtava ilta luvassa kun 03Crewn järkkäämä 03FEST vallottaa Klubin ja Pakkahuoneen. Aikamoista tykitystä nimittäin yhdessä paketissa! 

Kyseltiin vähän pojilta mikä on homman nimi ja laitetaan parit liputkin arvontaan.

03fest_maalis2016.png

 

Mistä teille tuli idea järkätä tälläinen tapahtuma?

– Ollaan  mietitty isomman tapahtuman tekoa jo hetken aikaa. Jotenkin se tuntu oikelta sen jälkeen kun on tuonut viimeisen vuoden aikana melkein kaikki suomalaiset ug räppärit Tampereelle. Osan useampaakin kertaan. Keikoille näyttää olevan hyvin tilausta kun ihmisiä käy ja meille onkin muodostunut aika jees vaki kävijäkunta.

Miten bändit/artistit on valittu?

– Mietittiin  eka ketä voidaan saada ja sit otettiin vaan kaikki. Lisäksi koitettiin saada tapahtumaan jotain spessuja juttuja kuten Asan ja Laineen Kasperin yhteiskeikka ja harvoin keikkailevat Tuomio & Kone. Ollaan myös aika fiiliksissä tosta Eevil Stöön uudesta levystä niin Stöö oli hienoa saada mukaan.

Tuleeko 03FESTeistä toistuva tapahtuma?

– Luultavasti ainakin kerran vuodessa tehdään jatkossa. Tosin ei ihan välttämättä tässä muodossa. Suomestahan loppuu räppärit kesken. 🙂

Mitä tulevaisuudensuunnitelmia 03Crew:lla on?

– Jatketaan niin isojen kuin pienempienkin tapahtumien tekoo. Ollaan mukana järjestämmässä ens kesänä Freedom Festivalia ja ollaan ite siitä todella fiiliksissä. Siellä on todella kovaa grime osaamista lauteilla.

 

https://www.youtube.com/embed/9BuvVKvnH18″ width=”853″>

Esiintyjinähän näille festareilla on siis edellämainittujen lisäksi Rauhatäti, View, Super-Duve, Paperi T, Tuuttimörkö, FreeRap: Solonen, Kosola, Jodarok & Xmies, Kriso K, , OD Kokemus, Sairas T sekä Big Wallu. Lisäks mukana on DJ C-Flava, DJ Polarsoul ja Swäg visualcrew.

Nää kilpailuthan on teille jo varmaan aivan selvää kauraa, mutta kerrataanpa silti miten homma menee. Kommentoikaa tähän postaukseen mitä esiintyjiä odotatte eniten 03FESTeiltä. Me arvotaan maanantaina 22.2. liput jollekin onnekkaalle ja hänen kaverilleen. Eli kahden biletin setti olis jaossa! Muistakaahan laittaa mukaan sähköpostiosoitteenne!

 

Eipä pikkasen odoteta!

-Muijat

 

Kommentit (80)
  1. Asa & Laineen Kasperi!

  2. iitavilliina
    21.2.2016, 18:28

    Upeet kekkerit tulossa ja niin kovia esiintyjiä että! Ehdottomasti eniten kuitenkin ootan Stöötä sekä Asaa ja Laineen kasperia!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *