Belgialaisella sunnuntaibrunssilla August von Trappessa

Morjensta vaan!

 

Kävelen aina Hatanpään valtatietä pitkin kotiin töistä ja yhtenä päivänä huomasin, että vanhan nuorisokahvilan tiloihin oli pölähtänyt uusi ravintola. Ehän mää ollu edes huomannut, että paikka olisi ollut missään vaiheessa rempassa, mutta kovin näytti meno muuttuneen. Täyty oikeen hiippailla lähemmäs lukemaan paikan nimi, joka myös aiheutti hilpeyttä sillä se on August von Trappe. Toivottavasti nuorisokahvila jatkaa jossain muualla kivassa paikassa.

Heti kun pääsin kotiin aloin googlettelemaan ja sieltähän se vastaus löytyikin. Kyseessä on siis Välimäen Hanssin uusi belgialaishenkinen ravintola, August von Trappe- Belgian Bistro & Bar.

Koska oon ihan sunnuntaibrunssien ykkösfani niin pitihän se päästä sitten täällä heti testaamaan.

 

avt2.jpg

 

Brunssilistalta valittiin yksi alkuruoka, yksi pääruoka ja yksi jälkkäri. Tarjoilija vinkkasi, että brunssi ei ole ihan vielä löytänyt lopullista muotoaan ja tällä kertaa oli testissä tälläinen vaihtoehto. Oon aina halunnu maistaa Bloody Marya niin otin drinkkilistalta vaihtoehdon ”Huomenna töihin”, joka sisälsi tuoremehun, kahvin ja kyseisen drinksun. Harmi vaan ku selleri oli päässyt loppumaan.

 

avt7.jpgavt6.jpg

avt1.jpgavtanna.jpg

avt3.jpg

avt12.jpgavt8.jpg

avt9.jpg

 

Mää valitsin alkuun Skagen Vohvelin. Vohvelin päällä oli katkarapuja, talon majoneesia, kananmunaa ja mätiä. Ja ihanallehan se maistui. Poika otti alkuun simpukoita, jotka oli kuulemma myös hyviä. Pääruuaksi otin Winkkarin, jonka eri elementit oli ehkä vähän liian voissa kyllästettyjä mun makuun.  Oli muuten eka kerta kun voi ei parantanu ruokaa. Maku oli kuitenkin hyvä. Jälkkäriks otin Litchi Charmen eli kavereiden kesken tonkapähkinällä ja litchillä  maustetun kookoskeiton, joka oli mukavan kevyt lopetus brunssille.

 

avt13.jpg

avt11.jpg

avt14.jpg

 

August von Trappe on jaettu kahteen puoleen; ravintolaan ja pubiin. Pitää kyllä joku kerta käydä testaamassa myös pubin puoli ja maistella vaikka vähän belgialaista olutta.

Paikka oli kauniisti sisustettu ja kädenjäljestä päätellen sisustajana on toiminu sama henkilö joka on ollu muidenki Välimäen ravintoloiden takana.

 

avt5.jpg

 

 

 

Tämän viikon LECOOL Tampereen menivinkiksi valittiin englanninkielisen improryhmän JadaJadan show, joka on torstaina O’Connell’sissa. Lisää siitä löytyy täältä.

 

 

Nägyy!

-Anna

Kommentit (5)
  1. Mansen kolli
    3.12.2014, 08:52

    Nonni morjesta pöytälaatiikkoon että pätkähti nääs! Kyä on komeen näkönen paikka mutta ei voita mustaa mörköä laukontorilla! Sitä mää syön kun oikeen runssia tekee miäli! Ja parhaat munkit päälle pyynikin tornilta nääs!

  2. Hah! Aula on suosittu posetuspaikka 🙂 Mäkin otatin kuvan siinä! Näyttää vähän erilaiselta toi teidän sunnuntaibrunssi, mitä meikäläisellä. Ei tosiaan tarjottu mitään kolmen ruokalajin menua…

    1. Joo! Tarjoilija mainitsi tosiaan, että on kokeiltu erilaisia brunssivaihtoehtoja. Ilmeisesti ollut noutopöytää ja munakkaita ainankin. 🙂

      Onhan se aula sen verta komia, että pakko oli posettaa 😉

      -Anna

       

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *