Café Europassa glögillä

Moro!

Käytiin tossa töiden jälkeen glögillä istahtamassa Café Europassa. Europa on tossa Aleksanterinkatu 29 ja aika hurmaava paikka kyllä. Niin ihana sisustus, kun sielä on paljon isoja tyylihuonekaluja, sohvia ja nojatuoleja ja sitten siellä on näyttelyitäkin välillä. Tällä hetkellä seinillä oli Wille Valokuvaa teoksia.

IMG_1441.jpg

IMG_1445.jpg

IMG_1450.jpg

IMG_1453.jpg

Europassa tarjoillaan viikolla päivällä lounasta ja iltasaikaan se onkin sellanen enempi viininlipittelypaikka. Ainakin tunnelmaltaan! Mut kyllä se kahviki hyvää on ja saa sitäki illalla juua. Viikonloppusin Europassa on aika usein joku dj soittelemassa levyjä.

IMG_1464.jpg

IMG_1467.jpg

IMG_1471.jpg

IMG_1473.jpg

Ruokapuolelta voidaan suositella ainakin vuohenjuustosalaattia sekä -leipää. Myös omppukannu nimeltään Big Apple on todellakin kokeilemisen arvoinen kaverin kanssa jaettavaksi! Glögejä oli nyt myös aika kiva valikoima eri viinaksilla versioituna. Uudistetulle listalle tulleet crepit makealla ja suolasella täytteellä kuulosti tosi hyvältä ja niitä pitää ehdottomasti kokeilla seuraavaksi! Pieni miinus joudutaan kyl tänään antaa kanelipullasta, jota tiskillä vastapaistettuna mainostettiin ja se olikin kuivaa. Mut kyl tällänen Europan kaltainen paikka saa takasin palaamaan pienestä virheestä huolimatta.

Muijat kuittaa!

Kommentit (5)
 1. Intiaani-Joonas
  19.11.2014, 06:21

  Itte mää kävin joskus muutama vuas sitten tuala 3-4 kertaa viikossa. Mää sanoinki että se ommun toinen olohuone, mutta ei oo enää. En tiiä miks. Sinne kannattaa muuten mennä pelaileen lautapelejä, Yatzyä ja sitä Huajuvaa tornia, voi sitte vaikka kuvitella, että se on toi Mordorin torni ku kaatuu, som Moro!

  1. Haha joo! Vaikka mää oon alkanu kyä lämpeen sille Mordorille ku oli nii helemet näköalat sieltä moro sky barista! Vaikka se sitte toisaalta kyllä olemassaolollaan pilaaki kaikki muut näköalat mistä tahansa muualta päin keskustaa 😀 

   -Annukka

 2. Ei taida olla mitään parempaa kuin Europan lämpimät leivät. Ihan taivaallista, etenkin tuolla vuohenjuustolla nam. Ja kaikki ne ihanat lämpimät juomat ooh.

  1. Joo, ne leivät on kyllä niin nam!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *