Glitteriä! Ihanan Glitter palette -meikkipaletin arvonta!

Moro!

Käytiin Meikkistudio ElinaK:lla Kuninkaankadulla päivittämässä kuulumisia Elinan kanssa ja tutustumassa hänen uusimpaan tuotteeseensa, Glitter palette -meikkipalettiin. Paletti on siis 16 erisävyistä glitteriä sisältävä pakkaus, jossa glitteri on aika paljon kätevämmässä muodossa kuin ihan perinteinen irtoglitteri. Tähän ei tarvita mitään liimoja tai kiinnitysaineita vaan sen voi joko sormin tai meikkisiveltimen avulla levittää suoraan luomille. Tai mihin nyt haluaakin sitä iholla laittaa!

Paletissa on vähän villimpiä sävyjä niin kun noi punaiset, siniset ja vihreät, mutta myös paljon noita neutraalimpia sävyjä, joiden käyttäminen ei tarvii mitään spessujuhlia tai erikoista meikkiä noin muuten.

Annukalle laitettiin kultaista ja ruskeaa glitteriä.

Elina siinä työn touhussa.

E

Annalle laitettiin vaaleanpunaista ja violettia glitteriä.

Elinan Glitter by ElinaK -glitterit ja kasvotimantit on ollut viime aikoina Suomessa kyllä todella suosittuja. Elinalla onkin hänen verkkokaupassaan mielin määrin erilaisia liimalla kiinnitettäviä irtoglittereitä myynnissä. Niiden menekki oli niin kova, että Elina päätti tehdä oman paletin, jossa glitteri on sellaisessa muodossa, että sitä on helpompi levittää suoraan iholle ilman mitään liimoja tai muita kiinnitysaineita. Pressattujen glitterien 16 sävyä Elina valitsi palettiinsa sen perusteella mitä värejä menee ihan irtoglittereinäkin eniten.

Palettia on enää muutama jäljellä, minkä jälkeen moni joutuukin odottelemaan hetkisen, että Elina saa varastonsa uudella erällä täytettyä. Ensimmäinen erä meni kyllä tosi nopeasti, mutta me saatiin onneksi yksi tällänen ihana kimalteleva glitteripaletti vielä tänne blogiin arvottavaksi.

Kommentoimalla tätä postausta oot mukana tämän säihkyvän Glitter paletten arvonnassa! Arvonta suoritetaan pääsiäisen jälkeen tiistaina 23.4., että voittaja ehtii kivasti saada palkintonsa vielä ennen vappua. Muistakaahan siis kirjoittaa myös sähköpostiosoite mukaan niin saadaan voittaja sitten hyvissä ajoin kiinni ja paketti heti arvonnan jälkeen postiin.

Onnea arvontaan!

-Muijat

kauneus meikki
Kommentit (42)
  1. Mukana ❤️

  2. Mukana! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *