Hoitola Skin & kasvohoitoarvonta

Morjensta!

 

Hoitola Skin:n Suvi kutsui Muijat ystävineen tutustumaan kosmetologihoitolaansa ja testaamaan kasvohoitoja viime sunnuntaina. Marraskuussa avattu hoitola sijaitsee Hämeenpuiston vieressä Satamakadulla. 

 

s7.jpgs9.jpg

 

Suvi käyttää hoitolassa pääosin Environ- ja Dermalogica- kosmetiikkasarjoja ja tarjolla on kasvo- ja vartalohoitoja, hierontoja, kynsien geelilakkausta sekä ripsenpidennyksiä. Miesasiakkaille löytyy parranajopalveluita, joita voi yhdistää myös kasvohoitoon.

 

s8.jpg

 

Hoitolan vahvuus on jokaisen tarpeisiin räätälöidyt kasvohoidot, joita pääsimme Veran, Annikan, Tiinan ja Hannan kanssa kokeilemaan.  Oli kyllä yllättävää huomata kuinka moni meistä (Muijat mukaan lukien) ei ollut koskaan käyneet kasvohoidossa.

 

s10.jpg

 

Jokaisen kasvohoito alkoi samalla tavalla kasvojen puhdistuksella. Tämän jälkeen Suvi tutkaili ihoa ja kertoi millä tavoin sen terveyttä voisi parantaa. 

 

s1.jpg

 

Tiinalle tehtiin kasvojen ultraäänikuorinta ja sokerointi.

”Kuorinta oli miellyttävän tuntuinen ja muutenkin tunsin olevani luotettavissa käsissä. Tämä oli minun ensimmäinen hoitokerta kosmetologilla. Minulta sokeroitiin karvoja suun ympäriltä ja se oli yllättävän mukava kokemus, koska odotin että se sattuisi, mutta lähinnä tunsin vain pientä pistelyä. Kulmakarvat myös nypittiin ja ne eivät ole vuosiin näin siisteiltä näyttäneet! Olin tosi tyytyväinen hoitoon, iho tuntui uskomattoman pehmeältä! Kosmetologi oli myös hyvin asiantunteva ja osasi kertoa tarkasti kaikkiin ihon hoitoa koskeviin kysymyksiin ja kertoi myös miten voin itse kotona ja ulkoillessa paremmin pitää ihostani huolen.”

 

s2.jpg

 

Annikalle tehtiin maitohappokuorinta, joka tuntui kuulemma tehdessä kylmältä ja jälkeenpäin iho oli pehmeä ja raikas. Lisäksi Annikan ihoa käsiteltiin tuotteilla joissa oli A-vitamiinia. Kuorinta tehtiin, koska ihossa oli vaurioita ja värin epätasaisuutta.

”Ihon väri tasaantui jo ekasta kerrasta. Jos ois jotku häät niin menisin varmaan ennen niitä tähän happohoitoon.”

 

s3.jpg

 

Veralle tehtiin timanttihionta, joka poistaa epäpuhtauksia ja tasoittaa ihon väriä.

”Se tuntu ihan siltä, mitä olikin, karhee hionta, joka aukas ihohuokoset ja pieni ”imuri”, jolla imettiin kaikki epäpuhtaudet pois. Iho tuntu pienen hetken vähän aralta käsittelyn jälkeen, mutta ihanan hengittävältä!”

 

s4.jpg

 

Hannalle tehtiin maitohappohoito, koska iho oli vähän karhea ja kuiva.

”Luulin, että happo tuntuisi jotenkin polttavalta tai nipistävältä iholla, mutta en edes huomannut että happo oli ollut iholla vasta kun siitä tuli puhetta sitä poistettaessa. Hoidon jälkeen alkoi iholla tuntua vähän kiristystä, joka kuuluikin asiaan ja siihen auttoi muutamia suihkauksia jotain virkistävää suihketta. Seuraavana päivänä iho ei tuntunut enää mitenkään hirveän erikoiselta. Oli tosi hyvä että sai kuulla missä kunnossa oma iho on tällä hetkellä ja millä asioilla ihon hyvinvointiin voi vaikuttaa! Nestesaippuan käyttäminen kasvojen puhdistuksessa jäi ensimmäisenä pois rutiineista…”

 

s5.jpg

 

Annukalle tehtiin ultraäänikuorinta ja puhdistava naamio.

”Valkonen naamio tuntui jännältä kun sitä revittiin pois ja sen jälkeen iho oli tosi pehmee ja on vieläkin. Sanottiin että mun iho on pintakuiva johtuen saippualla pesemisestä.”

 

s6.jpg

 

Annalle tehtiin ihoa rauhoittava hoito kauranaamiolla ja ihoa käsiteltiin tuotteilla joissa oli C-vitamiinia.

” Mun iho on ollut huonona e-pillereiden lopettamisen jälkeen. Kun ongelma tulee sisältäpäin on iho ensin parempi rauhoittaa ennen kuin sitä alkaa hoitamaan erinäisillä aineilla. Naamioon puhallettiin höyryä ettei se kuivuisi ja se tuntui mukavan lämpöiseltä.  Ihon punotus rauhoittui naamiosta ja koko hoito tuntui ihanan rentouttavalta.”

 

s11.jpg

 

Suvi neuvoi jokaiselle kuinka ihoa tulisi hoitaa ja suositteli jokaisellen omalle iholle sopivia tuotteita. Hän painottikin kuinka tärkeää ihoa on hoitaa kotona kasvohoitojen välillä ja antoi vinkkejä miten siitä saa helposti osan päivän rutiineja. Saimme mukaan näytepaketit meille sopivista tuotteista ja hoito-ohjeet, jotka sisälsivät kartan kasvoistamme.

Iltapäivä oli kyllä todella opettavainen ja Suvi osasi antaa sellaisia neuvoja joita noudattamalla ei harmita sitten tulevaisuudessa, että mitä sitä on iholleen tullut tehtyä.

Nyt teillä olis sitten mahdollisuus voittaa kasvohoito Hoitola Skin:ssä. Käykää katsomassa nettisivuilta millaisen hoidon haluaisitte (poislukien mikroneulaus)  ja kertokaa se kommenttina meille tähän postaukseen. Muistakaa ilmoittaa myös sähköpostiosoitteenne. Voittaja arvotaan perjantaina 10.4.

Nägyy!

-Muijat

 

 

(Tämä postaus on tehty yhteistyössä Hoitola Skin:n kanssa.)

Kommentit (40)
  1. Kasvohoito happokuorinnalla kuulostaa upealta! Toivottavasti onni suosii. 🙂
    lwarjus(a)nic.fi

  2. Peruskasvohoito happohoidolla kuulostaisi eniten mun jutulta 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *