INEZ Tapas Bar Sidreria

Moro!

Käytiin tossa Inezissä taannoin vähän herkuttelemassa. Inez Tapas Bar Sidreria sijaitsee osotteessa Pellavatehtaankatu 19 eli siinä aikalailla Koskikadun Cumulus-hotellin takana. Nimensä mukaan niin Inez on siis tapaksiin keskittyny paikka ja painopiste on espanjalaisissa ruoissa ja juomissa. Täälä on todella laaja valko- ja punaviinilista, cava-kuohareita löytyy, cocktaileja joka makuun ja erikoisuutena Sidra Natural -siiderit.

Inezin toista omistajaa Leon Aguileraa haastateltiin taannoin Barmaciasta tehdyn jutun yhteydessä. Leonilla siis nämä kaksi paikkaa, joissa näkyy todellakin tän miehen kädenjälki ja hänen omin sanoinsa Inez on hänen tyylikkäämpi puolensa ja Barmacia hipsteripuoli. Leon on usein hommissa itsekin Inezissa ja hänen lisäksensä muutenkin tosi ihana henkilökunta, joista suurin osa palvelee englanniksi, joten kannattaa jo etukäteen asennoituu keskusteleen lontooksi jos se asennoitumista vaatii.

inez3.jpg

Herkuttelu alotettiin todella hyvällä roseella. Pullollisella tietenkin.

inez1.jpg

inez2.jpg

inez5.jpg

Inezissä täytetään tollaset menukortit. Tosta näkyykin mitä otettiin, eli pelkästään noita pieniä annoksia ja annokset oli juustoa, pekonia & taatelia, Inezin spessuperunoita, chilikatkarapuja ja ankkaa tulisessa luumukastikkeessa. Otettiin myös muuten siideri-chorizoa, mutta sitä ei vielä oltu tässä kohtaa ruksittu.

inez6.jpg

Niinkun kuvasta näkyy, niin ei noi pienet tapasannokset kovin pieniä oo. Eli jos ottaa kaksistaan niin hyvin pärjää pikkuannoksilla, kun ottaa vähän enemmän valikoimaa ja kaikkee ihanaa erilaista. Nää meidän valitsemat oli kaikki aivan tajuttoman hyviä!

inez7.jpg

Ankkaa ja tulista luumukastiketta mmmm.

inez8.jpg

Tom Yam Chilikatkaravut ja leipää.

inez9.jpg

Perunat aioli ja mojo rojo kastikkeella ja pekoni & taateli -annos. Siis noi pekonit ja taatelit on aivan jäätävän kova yhdistelmä.

inez10.jpg

inez11.jpg

Siiderissä haudutettua chorizoa tässä etualalla. Nam!!

Inezissä on jotenkin ihan oma tunnelmansa. Johtuuko se sitten sisustuksesta, tavasta jolla tilataan, englantia puhuvasta henkilökunnasta, musiikista vai vaan kaikkien mahtavasta yhdistelmästä, mutta täällä ravintolassa on ihan sellainen olo aina kuin ei olisi Suomessa. Suositellaan lämpimästi kaikille! Tunnelma on myös yleensä aika energinen (lue kovaääninen), mutta sekin jotenkin sopii ja kuuluu asiaan, että yhdessä syödään ja jutellaan kovaeleisesti ja -äänisesti.

Inezin lounasta ei olla vielä ehditty testata, kun tää ei oo meidän kummankaan työpaikan vieressä, mutta sitä on kehuttu ihan älyttömästi.

Pitääkin käydä pian uudestaan!

Leppoisaa laskiaista muuten. Tästäkö sen paaston pitäis muka sitten alkaa? Hehhe.

Muijat kuittaa.

Kommentit (6)
 1. Oi Inez, lukeutuu kyllä ehdottomasti omiinkin lempparipaikkoihini Tampereella! Tuo on muuten ihan totta, että siellä tulee ihan sellainen olo kuin ei olisi Suomessa laisinkaan vaan jossain ulkomailla, hih. En malta odottaa, että pääsen taas liikkeelle niin menen testaamaan sitä heidän lounastaan. 

  1. Joo tulee olo ettei olisi Suomessa ollenkaan kun palvelu on niin saatanan hidasta…

   1. Ja Simou, ollaan huomattu välillä sama, jos paikka on täynnä (niinku monesti on) niin palvelu on hidasta :/ En tiedä onko liian vähän porukkaa töissä kerralla vai mikä, mutta aikaa saa varata ja kantsii heti tullessa ottaa tiskiltä juoma mukaan niin ei tarvi kuivin suin sitten odotella! 🙂 Odotus kuitenkin palkitaan lopulta 😉

    -Annukka

  2. Joo kuuluu kyllä meidänkin lemppareihin! <3

 2. Joo, ei paniikkia! Kävin muokkaamassa, että haastateltiin toista Inezin omistajaa niin muut säästyy samoilta sydämen tykytyksiltä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *