Kassit olalle ny!

Moro!

Nyt ois kuulkaa uunituareet kassit täälä näin! Tehtiin piäni rajotettu erä äijä- ja muijakasseja, niin ny jos tollasen haluu niin nopeet syö hitaat ja laittaa mailia meille mansenmuijat(a)gmail.com! 10e ois kipale ja postitus kuuluu tohon.

Kassit tehtiin tällä kertaa Grillin’ Clothingin ihunalla Timolla ja voi jesus ku tuli hyvää jälkee ja nopeesti! Muijakassien väritys on tollanen tosi tummanpunanen, vähän violettiin menevä. Äijäkasseissa on teksti tummanvihreellä. Vähän tollasella likasenvihreellä. Värit näkyy parhaiten kummassakin nois lähikuvissa. Kassin takana on sitte vielä hatuks Grillin’in pieni sateenvarjo.

 

IMG_5269.jpg

IMG_5270.jpg

IMG_5271.jpg

IMG_5272.jpg

img_5268.jpg

 

Sillälailla tosta noin.

Hei muutes, tää seuraava pätkä huvitti Annukkaa tänään niin paljo, että tää on pakko jakaa. Jos teidän naurunappulat on yhtään Ricky Gervaisiin päin, niin luvassa on suurta herkkua!

//www.youtube.com/embed/IrPvoSLNMw4

 

Muijat kuittaa!

Kommentit (3)
 1. Vain Tampereella tai jossain Porissa ehkä jaksetaan mainostaa sitä mistä ollaan kotoisin. Tai siis missä asutaan, vaikkei oikeasti oltaisi mistään kotoisin. Moro nääs vaan sinne manseen nääs heh heh patriotismi on hauska juttu.

  1. Jotkut paikat vaan on niin helmiä 😉 nääs!

   1. Mansen kolli
    18.12.2014, 08:52

    Kyä näin o! Manse on helmi ja kateelliset vaan jauhaa ku ei oo omilla toreilla MUSTAA MÖRKÖÄ eikä POPEDAA! Kyä kelpaa olla paljasjalkanen manselainen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *