KRUNSK sano luu ku se katkes

Moronnääs!

Käytiin moikkaamassa KRUNSKin poikia tossa eilen. Krunsk on pieni tamperelainen vaatelabel ja miehet sen takana, Samuel ja Pasi, kummatkin erittäin symppiksiä. Juteltiin vähän siitä, miten on jäpiksille tullu mieleen alkaa tehdä tämmösii vaatteita. Ne on kumpiki siis valokuvaajia niinku oikeesti.

kaikki_sohvalla.jpg

Samuel on tuo ei-niin-parrakas ja Pasi on tuo parrakas. Kyseltiin niiltä vähän juttuja.

Mistä lähti tää idea, että hei laitetaampa tämmönen Krunsk vaatelabel tuosta noin ja aletaan painaa paitoja?

– No varmaan sellasesta tekemisen puutteesta ja halusta luoda uutta. Pakko keksiä koko ajan mihin sitä energiaa voi purkaa. Ollaan me monesti tätä heitelty ilmoille aiemminki,  mutta se on ollu sitten sitä ”kännissä läpällä”. Nyt oli hyvä tilaisuus, kun oli yritys ja laskutuskanava valmiina. Aluksi tehtiin Jarnen (vaatemerkin Ludicrous takana) kanssa sellanen Ludicrous X Krunsk kollabo paita, johon tehtiin printti. Siitä ei sitten mennytkään ku pari kuukautta niin me julkastiin Krunskin oma eka mallisto, joka kantoi nimeä Suvi. Tai kantaa edelleen, ku niitä paitoja on siis vielä jäljellä (vinkvink).

Mistä nimi Krunsk tulee?

– Se on se ääni kun luu esimerkiksi katkee. Sillon se luu sanoo, että krunsk. Se on meillä siinä logossakin. Skeittitaustaa, kun omataan, niin nää tälläset pienet urheiluvauriot on aika tuttuja. On myös ihan kiva, että se ei sillai sanana tarkota mitään. Se on myös aika kansainvälinen, tai no, ei me tiedetä miten kiinalaisten luut sanoo ku ne katkee. Pitääki ottaa muuten selvää!

 

ps.jpg

 

Mistä Krunskin vaatteet tulee?

– Tutkittiin aika paljon erilaisia painopaikkoja ja ylipäätään mistä ne vaatteet sitten tilataan. Löyty sitten tällänen Englannissa pääkonttorin omaava paikka, joka tuottaa jo valmiiksi aika meidän näkösiä tekstiilejä. Tilattiin eka satsi sieltä ja se olikin sitten kerralla hyvä. Painotyö hoidetaan Pirkanmaalla.

Mistä ideat printteihin tulee ja kumpi on eka, printti vai vaate?

– Printti on ekana. Kyllä se suunnittelu lähtee kuvista tai ajatuksista, mikä aihe ois makee ja mistä sais kivoja kuvia. Halutaan tehdä mahdollisimman autenttisesti. Toteutetaan kuvat aina filmille ja halutaan itse kikkailla valotuksen ja muun suhteen. Ei heittää päälle digitaalisena jotain valmista efektiä.

Millaisia tavoitteita ja ajatuksia teillä on Krunskin suhteen?

– Että päästäis siihen tietynlaiseen rytmiin mukaan, sen suhteen, koska julkastaan mallistoja. Sitten haluttais tietysti pikkuhiljaa tuoda tuotantoa lähemmäs ja tavoitteena täysin Suomen rajojen sisäpuolelle ja jopa niin, että vaatteet ois alusta loppuun asti tuotettu esimerkiksi tässä Pirkanmaan alueella.

Pasille ja Samuelille väliterkut, ootte huikeita! Jatkakaa.

Meillä kuvissa päällä uudet pipat, jotka saatiin ja sitten paidat, jotka ostettiin. Pipoja muuten on enää ihan muutama myynnissä design 931 liikkeessä, ja sitten ne loppuu! Tällä hetkellä niitä ei oo tulossa kuulemma, kun ne ei sovi poikien mielestä tähän Krunskin juttuun. Pipot saattaa tulla takas sitten, kun siihen keksitään järkevä tapa painaa joku kuva. Kuvat on ottanu ite Pasi parrakas, iso kiitos näistä. Nää menee melkein niinku kuvapareina, eka vähä järkevämpää ja sitten muijat repee liitoksistaan. No, eisenniivväliä.

mansenmuijat-1871_kopio.jpg

mansenmuijat-1873_kopio.jpg

mansenmuijat-1887_kopio.jpg

mansenmuijat-1880_kopio.jpg

mansenmuijat-1906_kopio.jpg

mansenmuijat-1896_kopio.jpg

 

Krunskin tuotteita saa ostaa Design 931 kaupasta ja pojilta suoraan. Verkkokauppa kuulemma tulossa myös, joten sitten sieltäki! Seuraava mallisto, joka tulee, on kesä ja se tulee myyntiin keväällä. Vähän Pasi ja Samuel kuitenkin mietiskeli jotain pientä erää paitoja talveksi, mutta sitä jäämme odottelemaan miten käy.

Mansen Muijat kiittää tästä yhteistyöstä, oli mukavaa kanssanne pojat! (…matkahan tästä jatku kattokaas brändilonkeroille summuille tohon KBariin… Iha vaa yhtet!)

 

Kommentit (2)
  1. Intiaani-Joonas
    12.9.2014, 10:32

    Ommuuten makeet pipat (ja muijjat ny tiätty, mutta shän oli sanomattakin selvää). Näyttää kyllä sevverta piäniltä noi pipat ettei taas menis mun päähä. Sama kävi Uhanan pipan kanssa.

    1. Hei tattista Jonttuli! Joo siis sillai piäni, että ei kyllä kovin suuri ajattelija mee tän pipan alle valitettavasti.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *