Kulmien 3D kestopigmentointi: Alekoodi kulmiin!

Moro!

Kävin reilu viikko takaperin siinä kulmien 3D kestopigmentoinnissa tekemässä vahvistuskerran. Ekan kerran kokemuksia voitte käydä lukasemassa täältäOlin silloin ennen vuoden vaihdetta Elina K. meikkistudiolla tekemässä sen ensimmäisen kerran, eikä se sen puudutusaineen kanssa sattunu ollenkaan. Ei siis tuntunu oikeestaan yhtään miltään, mutta tää toinen kerta kyllä sattui. Iho ei puutunu samalla tavalla ku viimeks vaikka ihan samat puudutusaineet oli käytössä. Kyllä ne onneksi lopulta sitten puutui ja tultiin siihen tulokseen, että tällaset niinkun naisten hormonaaliset asiat summuut siihen vaikuttaa. Mutta ei sitä pelätä tarvi todellakaan! Ei oo mitään kamalaa kipua, mutta ehkä olin myös itse herkempi, koska viimeksi ei tuntunut miltään niin halusin nytkin sitten ettei tunnu yhtään.

Oon kyllä todella tyytyväinen nyt tähän lopputulokseen. Värin pitäis pysyä 1-3 vuotta ihossa ja haalistua sitten pikkuhiljaa pois (aion kyllä ottaa nää uusiksi muutaman vuoden päästä, päätin jo). Mun omat kulmat on ihan olemattomat ja täysin valkoiset, joten oon käytännössä tottunut piirtämään kulmat jokaikinen aamu. Nyt säästyy meikkauksessa yksi työvaihe ja voi kesällä mennä uimaan ja mökille ja olla ihan niinku Annukan näköinen eikä Saimi Hoyerin.

img_5709.jpg

Oon tosi tyytyväinen tähän värin sävyyn ja tummuuteen. Tää on käytännössä täysin sama kuin mitä mun kulmakynä on ollut. Nyt sitten vielä jos haluis oikein viimeistellä niin vois värjätä noi kulmakarvat ettei ne kiiltäis vaaleena tossa päällä tai ostaa sellanen geeli, josta tulee väriä.

img_5708.jpg

Näyttää ihan kuin tossa edessä ois tollanen tummempi kohta, mutta ei siinä kyllä oo. Jotenki toi valo tainnu osua ja sitten vielä tosiaan kun on tossa päällä ne omat kulmat jotka on vaaleat niin seki voi vaikuttaa asiaan.

img_5710.jpg

On kyllä työmeikin teko nopeutunut tosi paljon, kun ei tarvi juuri muuta laittaa, kun ripsari ja huulipunaa. Jos on aikaa ja jaksamista niin joku pohjustus myös.

Nyt sitten niinkun otsikkokin antaa ymmärtää, niin mulla on teille alekoodi! Soittamalla Elinalle ja sanomalla, että ”Mansen Muijat” niin saa kulmien 3D kestopigmentoinnista -25% alennusta, eli 295e kulmille jää hintaa rapiat 221e ja sillä hinnalla saakin olla kulmien värjäämisestä stressivapaa parhaimmillaan kolme vuotta! Toi alennus on voimassa tämän koko maaliskuun ajan. Voin kyllä suositella todella lämpimästi! Ainut huono puoli Elinan meikkistudiossa on se, että siellä on aina pakko tehdä paljon heräteostoksia. Tällä vahvistuskerralla mukaan lähti huulipuna ja huultenrajauskynä, joita kumpaakin on huulilla muutes tässä kuvassa.

Ihanaa viikonalkua!

– Annukka

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *