Lähi-idän makuja – Zeytuun

Moro!

Päästiin vihdoin ja viimein testaamaan paljon kehuttu meze-ravintola Zeytuun, joka sijaitsee Tuomiokirkonkadulla. Zeytuun tarjoilee lähi-idän makuja ja falafelia, mikä taitaakin paljolti olla se syy, miksi tämän ravintolan testaaminen on kestänyt. Lihaa syövinä ihmisinä ravintolavalinta osuu useammin aina paikkoihin, joissa lihaa on tarjolla.

Käytiin Zeytuunissa pari viikkoa sitten, kun oli ne viimeiset kunnon hellepäivät. Raikas kasvisruoka sopi siihen säähän kyllä kuin nenä päähän ja oli yllättävän täyttävää.

z1.jpg

Juomaksi otettiin vastapuristettua appelsiinimehua ja appelsiiniminttujuomaa.

z2.jpg

Annukalla Meze Halloumi -annos, joka oli tosi täyttävä, mutta kaikki meni viimeistä murusta myöten. Koko annos oli tosi hyvä, mutta hallouminimisessä annoksessa soisi olevan halloumia hieman enemmän kuin kaksi muutaman millin paksuista siivua. Kaikki maistui tuoreelta ja raikkaalta.

z3.jpg

Anna otti Meze Zeytuun -annoksen, joka oli myös tosi hyvä valinta ja kooltaan aika massiivinen. Annan mielestä falafelit oli hyviä ja niitä onkin paljon kehuttu, mutta Annukka ei pysty ymmärtämään noita kasvisruoan ystävien rakastamia kuivia palleroita.

z4.jpg

z5.jpg

z6.jpg

Hinta oli meidän mielestä aika edullinen annosten kokoon nähden, eikä ees muistanu kaivata mitään liha-asiaa annokseen.

z7.jpg

z8.jpg

z9.jpg

Jälkkäriksi vihreää teetä ja minttuteetä, joiden kanssa tuli pienet baklavat ja pähkinätaatelit. Noi pikkujälkkärit oli ihan nerokkaita. Kivan pieni ja sopivan makea lopetus kasvisaterialle.

z10.jpg

Joko ootte ehtineet käymään Zeytuunissa? Mitä mieltä olitte paikasta?

Mukavaa sunnuntaita ja voimia alkavaan viikkoon!

Terkuin Muijaset

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *