Likkojen lenkki tulee taas ja meillä olis arvonnassa lippuja!

Moro!

Ajateltiin viime vuonna Likkojen lenkki -tapahtuman jälkeen, että ens vuonna uusiksi! Aateltiin myös, että seuraavalla kerralla vois vaikka vähän lenkkeillä ennen tapahtumaakin, että ei tarvis ihan kylmiltään sitä kymppiä juosta. Tässä oli käymässä kyllä just samalla tavalla kun viime vuonnakin, mutta sitten saatiinkin sopivasti apua personal trainer Joona Valtoselta.

nayttokuva_2016-4-27_kello_20.47.53.png

Tavotteena ois ainakin nyt se, että ei oltais ihan niin kuoleman omia ku viimeks vaikka oltiinkin kyllä yllättyneitä siitä, että pystyttiin sillon vetämään koko lenkki hölkällä. Saa nähä miten kuukauden tehotreeni auttaa, koska Likkojen Lenkkihän on jo tuossa kulman takana 21.5. lauantaina!

img_0385_2.jpg

Viime vuonna juostiin värikkäissä takeissa ja sotamaalauksissa, jotka olikin siinä mielessä oikein sopivat, koska taistelulta se välillä myös tuntui. Valittavana on siis taas juoksijoiden 10 kilometrin reitti, lyhyt kävelyreitti ja pitkä kävelyreitti. Otettiin viime vuonna juoksijoiden reitti, joka on tarkoitus testata nyt tänä vuonna kenties paremmalla ajalla uusiksi.

ll_jkl_2013_1.jpg

Likkojen lenkillä oli kyllä viimeksi niin hauska meno, että ainoa mieleen tuleva parannus oliskin lämpimämpi sää. Mut Suomen kesä… te tiiätte.

ll_tampere_2013_3.jpg

Viime vuonna tapahtumapaikka ja lähtöpiste oli Ratinan Stadion, mutta tänä vuonna näin muutaman vuoden tauon jälkeen tapahtumapaikkana ja lähtöpisteenä toimiikin Pyynikin urheilukenttä.

ll_tampere_2013_5.jpg

Mahtavaahan tässä tapahtumassa on tosiaan se, että näitä juoksuhommia ei tarvitse ottaa liian vakavasti (jos ei halua) ja homman kuuluu olla hauskaa.

Ja tähän loppuun vielä vähän arvontaa! Eli kommentoikaa tätä postausta ja muistakaa laittaa mukaan sähköpostiosoitteenne. Yksi onnekas voittaa sitten itselleen ja kaverilleen liput Likkojen lenkille. Voittaja arvotaan 4.5. 

Eli onnea arvontaan ja eiku reenaamaan!

 

– Muijat

 

Likkojen Lenkki logo 2013.jpg

 

 

Kommentit (20)
  1. karoliina.kaisa
    4.5.2016, 19:52

    Mukana arvonnassa! En oo vielä koskaan juossut kymppiä, mutta seiskoja useamman, joten eiköhän se kymppikin menis.

  2. Mukana kisassa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *