Lost In Music 2016 – Lippuja ja tärppejä

Moro!

Viikon päästä 6.-8. lokakuuta Tampereen valtaa taas mainio kaupunkifestivaali Lost In Music, joka täyttääkin tänä vuonna upeat pyöreet kymmenen vuotta. Tänä vuonna ohjelma on jälleen aika monipuolinen, ja uusien artistien lisäksi tapahtumapaikoilla nähdään myös vähän tunnetumpiakin esiintyjiä.

 

12065597_1006850339372487_1475510291735832931_n.jpg

Tapahtumapaikkoina tänä vuonna toimii Tullikamarin Klubi ja Pakkahuone, Bar Passion, Telakka, Yo-Talo, Doris, Dog’s Home, Jack The Rooster, Henry’s Pub, Paja Bar, TTT-Klubi ja Ylioppilasteatteri.

Esiintyjiä on taas aivan pilvin pimein, mutta Annukkaa kiinnostaisi näillä näkymin käydä bongaamassa ainakin Venior, Kauriinmetsästäjät, Paleface, View… Kotimaisia naisia pitää käydä myös supporttaamassa ja nehän onkin kivasti edustettuna tänä vuonna. Veniorin lisäksi siis vielä Alma, Vilma Alina, Ellinoora ja Eveliina on kyllä jokainen tarkastamisen arvoisia. 

Anna haluis nähdä ainakin Biniyamin, Koria Kitten Riotin, Mavi Phoenixin, Tommishockin & Kalifornia-Keken, aina kovan Van Dammesin ja täytyyhän se Palefacekin päästä todistamaan.

12592217_1050683864989134_4399402167558498626_n.png

Lost In Musicissa on kyllä vähän se idea, että sielä on niin paljon kaikkea kivaa uutta joka vuosi, että pieni Spotify-soittoralli pitää näiden tuntemattomampien nimien kohdalla aina tehdä ennen tapahtumaa. Ois hirveetä jos jäis joku kiinnostava vahingossa näkemättä.

Kysyttiin myös järjestäjätaholta eli festarin tuottajana toimivalta Emmi Pääkköseltä tärppejä teille ja niitähän kuulkaa tuli! Näitä ei siis ainakaan kannata missata ja tuottaja kertoi myös, että miksi.

1) ALMA

Tehnyt Suomessa tähän mennessä yhden keikan (Flow, noin 5000 ihmistä yleisössä). Esiintyi just menneenä viikonloppuna Reeperbahnin arvostetulla showcase-festarilla Saksassa. Ainoastaan kaksi biisiä (tai oikeastaan vain yksi oma, Karma), mutta herättänyt ihan järkyttävän määrän kv-huomiota Elton Johnia myöten. Menee pitkälle, kannattaa tsekata nyt Suomessa, kun vielä voi! 

https://www.youtube.com/embed/-IxvrFDM_SM” frameborder=”0″ height=”315″ width=”560″>
2) VENIOR & Evelina
Haluan nostaa nämä mimmit tälleen yhteisesti. Molemmat esiintyivät viime vuonna LIM:ssä pikkupaikoissa, mutta nyt sitten Pakkahuoneella pe ja la. Huikeaa kehitystä vuoden sisällä (esim. Evelinan älyttömät Spotify-streamausluvut, VENIORin kesäkumibiisi ja työ ulkomailla), ja molemmilla on varmasti edessä erittäin menestyksekäs, mutta hyvin erityyppinen ura. Evelina tekee suomen kielellä sellaista musaa, jota ei täällä tällä hetkellä tee kukaan muu yhtä hyvin. VENIORin soundi ja lookki taas ovat tosi kansainvälisiä ja sopivan outoja kv-markkinoille. 

3) White Balance
Esiintyy torstaina meidän uudessa tapahtumapaikassa Paja Barissa. Erittäin kiinnostavaa ja tyylikästä eletronista soundia. Kuulee, että kehittymisen varaa on paljon, mutta näkemys on vahva. Tulee mieleen joku Air:n ja Au Revoir Simonen välillä tapahtuva herkistely.

4) Mavi Phoenix (AUT) 
Mää en tiedä tästä oikeasti yhtään mitään, mutta se jotenkin lisää kiinnostusta. Itävaltalainen nuori naisräppäri. Moderni meininki, helposti pystyn kuvittelemaan näitä biisejä soimaan Bassoon tai HTDJ:n soittolistoille.

5) Antti Paalanen
Olen todella tyytyväinen, että festarin genretarjonta laajenee. Nykykansanmusiikki on yksi elinvoimaisimmista genreistä tällä hetkellä, ja Kaustinen Folk Music Festival on valinnut meille siltä pohjalta kolme artistia. Antti Paalanen on heistä yksi. Ihan uskomaton teknomeininki, ja haitarin ilmaisuvoimaisuus tekee musiikista pidättelemätöntä ja jotenkin alkukantaista. Todella kovat odotukset tästä keikasta, toivottavasti Telakan katto ei lähde lentoon!

TÄÄLTÄ voi käydä katsomassa vielä päiväkohtaisen ohjelman.

Seuraavaksi onkin vuorossa lippuarvonta! Tarjolla ois siis kaksi kappaletta festaripasseja, joilla pääsee kaikille keikoille koko pitkän viikonlopun ajan. Käykää kurkkaamassa yllä olevasta linkistä ohjelma ja kertokaa kommenttiboksissa, mitkä artistit pitäis ehdottomasti päästä näkemään. Sähköposti mukaan ja Lost In Music -passi voi olla sun! Arvonta suoritetaan tänä perjantaina 30. syyskuuta.

Onnee arvontaan!!

– Muijat

 

 

 

 

 

 

Kommentit (25)
  1. Dalindèo, Alma, Paleface ja Antti Paalanen tottakai!

  2. Ellinoora ehdottomasti. Ihana ja raikas uusi naisartisti.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *