Lost In Music 2017 // LIPPUARVONTA!

Moro!

Säät senkun kylmenee, mutta ensi viikolla Tampereen kaupungin valtaava Lost In Music lämmittää kyllä todella mukavasti mieltä! Lost In Music starttaa torstaina 5.10. ja kestää aina lauantaihin 7.10. saakka. Jälleen tänäkin vuonna luvassa on radiosta tuttuja jo melko suosittuja artisteja, uusia helmiä ja vanhempia artisteja, joita moni ei ehkä oo vielä löytänyt.

lim17_logo2.jpg

Torstain kattauksen suhteen on pakko vetää nyt täysin oma lehmä ojassa ja suositella tietenkin etunenässä Doriksen iltaa, koska siellä minä Annukka esiinnyn Pertun ja KUUMAAn kanssa. Tulee olemaan niin hieno ilta ja siis niiiin hauskaa! Tulkaa tulkaa!

https://www.youtube.com/embed/DqdXk4X_2dQ” width=”560″>

Torstaina Klubilla ois myös tietty Dallas Kalevala ja Jack the Roosterissa yks Sara, mutta ei niistä ny sen enempää koska kaikki tulee kuitenki tonne Dorikseen eiksni.

Perjantaina Klubin ja Pakkahuoneen setti on melkosen ylivoimanen. Ida Paul & Kalle Lindroth, Aleksanteri Hakaniemi, Vesta, Iisa, Kauriinmetsästäjät, Satellite Stories, Arttu Lindeman ja Saara. Veikkaan, että ihmisillä on kivaa!

Lauantaina Klubilla ja Pakkahuoneella onkin sitten luvassa punkkia, rokkia ja metallia, jota ihmisille tarjoilee muun muassa kotimaiset tunnetut Teksti-TV 666, Turmion Kätilöt ja Nyrkkitappelu. Bar Passionissa Särre laittaa puolen yön aikaan naiset ja miksei miehetkin heilumaan vähän sillai letkeemmin ja Fat Ladyssa ois aika mielenkiintoinen uus tulokas Gabriel Lion, jonka Mä en haluu tietää -hitti on aikalailla tänä kesänä avannu miehelle ladun.

TÄÄLTÄ ja kommentoi meille mikä kiinnostaisi eniten niin oot mukana arvonnassa (muista jättää kommentin tietoihin sähköpostiosoitteesi). Arvottavana meillä on tapahtumaan kaksi kappaletta koko viikonlopun festaripassia, jolla pääsee siis kaikille keikoille torstaista launtaihin saakka. Melko huippua! Arvonta suoritetaan tänä sunnuntaina 1.10..

Missä siis nähää??

Terkuin,

Muijat

 

kulttuuri suosittelen musiikki suosittelen
Kommentit (14)
  1. Saara, Annukka, Ollie

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *